Piti kokeilla googlen kuvahakutoimintoa, sillä halusin tietää minkälaisia kuvia minusta on netissä. Ja löytyihän sieltä!

          tegelane_naabri_juuli.gif

    Kas tässä, saanko esitellä itseni! Olen naapurin Juuli, ja asun siellä teidän pihalla asunnossa numero neljä koirani Salomonin kanssa. Olen ollut jo erinäisiä vuosia eläkkeellä ja siis vapaata aikaa on riittämiin. Päivisin minulla on aikaa kuunnella radiota ja tiedän siis tarkkaan mitä maailmalla tapahtuu. Kerron siitä auliisti teillekin. Ja presidentille. (edit)
    Lapset pitävät Juuli-tädistä, onhan Juulilla aina piparminttukaramelleja (edit) taskunpohjalla. Kerron myös hauskoja juttuja vanhoista asioista ja ihmisistä.

    Ja sitten saa joku paremmin eestiä taitava kertoa, mikä saa Juuli-tädin suuttumaan: Ainult pallimängu ajal ei tohi pall kogemata tädi Juuli tulbipeenrasse veereda. Siis tuleb pahandus.
Eli Liinun kääntämänä: Vain palloa pelatessa pitää varoa, ettei pallo vahingossa vieri tädin tulppaanipenkkiin. Siitä seuraa kamalia.

Omakuvani (hih!) ja juttu lainassa täältä!

(edit) Palasin editoimaan! Kiitos Liinu!

keramikNY2.4.jpg

    Itse asiassa olin hakemassa tietoja Ruotsin Bohusläänissä tehdystä Riis-keramiikasta. Kuka tuntee keramiikkaa tai tietää mistä hakea tietoja? Netistä löytyi yksi ainoa kuva. Onkohan Riis tehdas vai suunnittelija?