Ei yhtään sivua!

    Voisinhan panna kaikki vaativan elämän piikkiin, kun aamulla jo ensitöikseen piti saada paketti lähtemään ennen töihin menoa, ja hikoilen aina teipin ja lähetyslappujen kanssa.
Töissä ei ole tietokonetta, ja asiakkaita tulee kumminkin koko ajan "häiritsemään" mun ajatuksenjuoksuani. Otin kyllä kirjoitusoppaan mukaan, ajattelin että luen sitä lupposaikana, mutta eipä tullut luettua.
    Töiden jälkeen piti mennä katsomaan tanssiharjoituksia, koska olen höyrypäissäni luvannut puvustaa esityksen. Itse esitys näytti tosi hyvältä, modernia musiikkia, mutta tanssityyli sekaisin modernia ja klassista balettia, varvastossuineen.
Varvastossut muuten maalataan sitten esitystä varten omenanvihreiksi.
:)

    Illalla olisi ollut aikaa, mutta aamulla oli tullut paketti Uudesta Seelannista saakka. Kauan kaipaamani rukki oli vihdoin saapunut! Huudin sen Ebaystä, ja jännitin mahdanko maksun maksettuani nähdä mitään, mutta kyllähän systeemi näytti toimivan.
Niinpä vietin kaksi helvetillistä tuntia yrittämällä saada selkoa englanninkielisistä ohjeista. Vaikka toisaalta, ei rukin osat ole minulle kyllä suomeksikaan tuttuja.
    Nyt se on viittä vailla valmis, mutta tänä iltana on joogaa töiden jälkeen, joten en pääse kirjoittamaan, enkä kokoamaan rukkia valmiiksi. Joten sekä kirjoitus, että kehräys saa jäädä toiseen päivään.

Sarjassamme kootut selitykset. Johan tuli juttua. Kehtaisikohan tästä merkata yhden sivun torstaiksi?

    Ja TODELLINEN syy kirjoittamattomuteeni on pieni blokki... Minulla on suunnitelmissa, että naapurin utelias vanha rouva kolkataan pois päiviltä. Mutta mitä hän saattaisi tietää sellaista, että hänet pitää vaimentaa näin perusteellisesti? Kaikki tapahtuu elementtitalossa jossain lähiössä. Rouvan tappava henkilö on nainen, ammatiltaan myymäläetsivä, joka asuu rouvan yläkerrassa.
Mitä vanha rouva tietää?