Pitkästä aikaa on alkanut neulominenkin maistua. Tilasin saksalaisesta nettikaupasta ihanaa lankaa, joka neuloutuu kuin itsestään. Mallikin löytyi ensiyrittämällä Käsityökerhon syksyisestä neulenumerosta, jonka mattimyöhäisenä vasta nyt hankin.   
                                                                                                                                                    

       269628.jpg

    Mutta kuka oikein kirjoittaa lehden tekstit? "Veikeää beigeä" - kääk, miten sievistelevää - jollei malli olisi ihana saattaisin jättää tekemättä!
    Tarkkasilmäisimmät huomannevat, että mallia on jo sörkitty. En näemmä pysty tekemään mitään täsmälleen mallin mukaan. Nyt on takaosan kaksi oikein - kolme nurin vaihtunut yksi oikein kiertäen - kolme nurin. Mielestäni siistimpää näin. Katsotaan sitten edessä ja hihoissa miten suu pannaan, justeerausta on odotettavissa sielläkin.

    Tilasin 400g ja pelkäsin alussa, ettei se riittäisi. Mutta pelko on osoittautunut turhaksi. Olen jo kaventanut hiha-aukkoja varten ja olen vasta toisen kerän puolivälissä. Lankaa on ilo neuloa. Ja väri on ihana liilanharmaanmeleerattu - valitettavasti valaistus ei tähän vuodenaikaan ole sopiva että väri näkyisi valokuvasta. (Tai valaistusta ei ole ollenkaan, nytkin sataa vettä ja valot on palaneet aamusta saakka.  Ole siinä sitten sairastumatta kaamosmasennukseen.)