... totesi markkinoiden järjestäjävastaava, kun aamulla turhaan etsimme luvattua paikkaamme. Pitkällisten neuvottelujen tuloksena - painavina argumentteina käytettiin mm. sitä, että kojun sijainnista oli tiedotettu blogissa ja sitä kautta tuhansille vierailijoille (hih) - meitä ei passitettu markkinoiden periferiaan vaan saimme paikan lähestulkoon Aboa Vetus museon sisäänkäynnin vierestä.

Museolla on siinä kadulla lipunmyyntipaikka (oikealla puolella sisäänkäyntiä jos haluaa olla tarkka). Taustalla solisee seinää pitkin valuva vesi ja kukoistavat jättimäiset poimulehdet. Kaunista, kovin kaunista.

Tämän ihanan keitaan vieressä siis majailemme. Tervetuloa!

Ps. Check it out! Toinenkin indie-värjäri on saapunut paikalle. Päivin (edit) kasvivärjätyt villalangat löytyvät samasta kojusta hauskojen maatuskakorujen kanssa. Vaikka kuinka yritin kuuklata en pystynyt paikallistamaan lankojen blogia. (Ehkäpä sellaista ei olekaan.) Mutta langat ovat kauniita, syviä ja metsäisiä sävyjä.

Torilla ja Rantakadulla kävi toimelias kuhina. Sääkin jatkuu suosiollisena, joten tervetuloa Turkusse ympärs vuare! Mut etenki ny!

 

Ai niin, muistathan blogiarvonnan. Löydät sen hieman alempaa. Aikaa on vielä sunnuntai-yöhön.