Kotona ollaan! Kiitoksia kaikille kommentoijille ja pikaista paranemista toivottaneille. Paljon tuli koettua, eikä kaikki ihan hauskimmasta päästä. Vai mitä tuumisitte kahdestatoista (12) piikistä pakaroihin, puoli tusinaa kumpaankin? (Vastamyrkkyä.) Jälleen kerran on syytä olla iloinen siitä, että teen seisomatyötä eikä mahdollisuutta, saati lupaa, istumiseen ole. Jalkoja väsytää pitkän työpäivän jälkeen, mutta seison ja teen samalla pohjevenytyksiä tässä kirjoittaessani.

    Villat on nyt värjätty, ja ne kuivuvat parhaillaan. Huomisiltana tarkistan maksut ja pakkaan maksetut lähetykset. Ne lähtevät siis perjantai-aamuna matkaan ja paketti on odotettavissa maanantaina.
    Olen aivan ihastunut heinäkuun väreihin. Värjäsin villat kahteen kertaan, ensin pohjavärit ja sitten täydennysvärit, ja lopputuloksessa vuorottelevat valot ja varjot kuin veden pinassa. Värityksestä tuli syvä ja monivivahteinen.  Enempää en paljasta, ja olkoon värisävykin yllätys!
    Myös naturel-kuitupaketin sisältö on jännittävä. Annan yhden vihjeen: Lumihiutale. Enkä suinkaan tarkoita väriä...

    437067.jpg

    I'm finally home from the hospital. No worries, I'm feeling grand. There's nothing like getting every meal cooked for you and served to bed, and being able to nap whenever you feel like it. A 3-star hotel? Maybe. On the downside are definitely a dozen shots I received, six on each side. I count myself lucky not having a desk job, for I can't bear sitting down. I'm writing this leaning on the dining table, doing calf stretches at the same time... I hope the bruised feeling will subside by the weekend, I'd love to spend some quality time spinning! (And that's pretty impossible to do without sitting down.)