heips kaikille!

Blogiarpajaiset järjestän helmikuussa 6-vuotispäivien kunniaksi. Katsopa pari postausta alempaa, miten ne järjestetään - eri lailla kuin yleensä.

Saat arvan', jos bongaat luvun missä on vain ja ainoastaan luvut 2 ja 0.

Siis esimerkiksi 200000, 200002, 200020, 200022 jne...

Kukaan ei näemmä ollut bongaamassa näitä lukuja, mutta olkaapas skarppina tästä lähtien! 200200 on tulossa, myös heti perään 200220 ja 200222... jne...

Kannattaa kerätä niin monta arpalippua kuin mahdollista. Bongaa siis lukuja! Voit ilmoittaa ne minkä tahansa kirjoituksen kommenttiin, löydän ne kyllä.

Jos haluat vielä pari arpalippua lisää, niitä saisi lähettämällä minulle jämälankoja. Kas kun teen jämälangoista kolme työtä jotka arvotaan sitten helmikuussa.

Mietit varmaan, miksi kyselen jämälankoja, jos itse kerran värjään niitä. No yksinkertaisesti siksi, että minua inspiroivat erilaatuiset ja -väriset langat. Tykkään yhdistää esim. tavallista sukkalankaa mohairiin tai huivlankaa johonkin erikoiseen efektilankaan. Itselläni ei ole kaikkea. mutta olisi kiva saada kaikkea käyttöön, jotta voisin tehdä teille kauniin huivin, ihanan kassin ja kivat sukat (tai myssyn). Jos suinkin ehdit joulua ennen tai pyhien aikana hieman siivota lankakomeroasi, otan kiitollisuudella vastaan kaiken, myös mörvelölangat.

Katso alempaa postausta mistä on kysymys!