Kurjaa kun ei ole mitään näytettävää. Vietin viikon Helsingissä, pistäydyin "ohimennen" Menitassa (lue: tein sinne koukkauksen ihan vartavasten) ja lähdin ulos ylimääräiset myssylangat kainalossa. Niistä tulee jotain über-söpöä, joo, minulle itselleni. Seuralaiseni tilasi mustanharmaan hatun punaisella tähdellä... kuvia on tulossa kunhan saan kamerani purettua.

Mutta huomenna ja sunnuntaina hillun Turun Aura Street Marketinja Ekoaitan (muistattehan viime vuoden?) järjestämillä Nykyaikaisilla Joulumarkkinoilla. Tosiasiassa pääsen niille vasta lauantaina klo 15-17, mutta sunnuntaina olenkin sitten paikalla koko päivän eli klo 11-17. Tervetuloa hakemaan värttinöitä, villaa sekä erikois(kehruu)herkkuja, lankaa tietenkin unohtamatta. (Marille tiedoksi, että ihailemasi huivi tulee sinne mukaan, ja voit siis tutustua siihen ihan livenä. Tapaamisiin ehdin vasta tammikuun puolella.)

Seuraavaksi lankani, kehruuvillani ja minä näyttäytyvät Naisten Joulumessuilla Helsingissä 2.-6.12. Paikka on siis Wanha Satama Katajanokalla, sali on symppis pikkusali G (jonka valaistus on tosin karmea). Mukaan tulee kehruukuituja, viime vuoden suosikkeja sekä uusia tuttavuuksiakin. Uutta on myöskin parin euron pikkupussit, joissa saa kokeiltavaksi sarisilkkiä, bambua, BFL-kiharoita sun kaikkea kivaa muuta.

Uutta lankaakin tulee mukaan. Sitä tuttua ja ehtaa villaa, silkkivillaa, hopeaioneja sisältävää tekno(villa)lankaa, alpakka- ja merinolankoja, sekä Juulibugia, sitä kestosuosikkia.

Jos ja kunhan ehdin, meinaan vielä vilautella jonkinlaisia kuviakin. Nyt painun tästä vielä värjäilemään.