EDIT: lisäsin UFO-sivun! Added a page with all ufos.

    Ilmoittauduin tänäkin vuonna fufoilemaan eli saattamaan valmiiksi kaikki keskeneräiset neuleeni, jotta sitten syksyllä voisi hyvillä mielin alkaa tyhjältä pöydältä. Äkkiseltään tuntuu, ettei ufoja minulla olekaan, mutta kyllä niitä vain on. On kaikki ikivanhat, joihin en muuten viime kesänä koskenutkaan muuton ja remontin viedessä kaiken aikani.
    Muuttoon asti kudoin kesäistä villatakkia, mutta se ufoutui, kuten myöskin tässä talvella aloittamani Pomatomus-käsineet... hohhoijaa, mikä luonnonlaki sekin on että uuden aloittaminen on hauskempaa kuin vanhojen loppuunsaattaminen. Etenkin kun se ufoutunut villatakki on vaaleanpunainen, ja alan jo hieman vierastaa tuota väriä. Voisiko ufoiksi muuten laskea sellaisetkin, joita on ollut tarkoitus tehdä? Lupasin jo aikapäiviä siten kutoa hupullisen tunikan, mutta sysännyt sen aloittamista. Ohjetta ei näes ole, se pitää tehdä, ja lanka on pörröistä tekokuitua.
    Menenpä tästä laskemaan ufojani, ja sen jälkeen Naantalin Aurinkoinen-nimiseen tapahtumaan. (Pitäähän Suomen aurinkoisimman kaupungin tittelistä ottaa kaikki ilo irti. Onkohan markkinoiden lisäksi muutakin ohjelmaa?) Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

       632528.jpg

    I joined FUFO challenge again. I coined the word last year, it stands for Finishing UnFinished Objects - a very worthy challenge. I was meaning to take part last summer, but then we moved and renovated and I didn't touch needles for at least two months.
    So I still have all UFO's from way back *plus* some fresher ones. There is this pink summer cardigan from last year, and Pomatomus  gloves I started in February. And wait, do intended knits count as well? There is this hooded tunic I promised to knit asap - better not ask when.
    I'm off to count my Ufo's. Afterwards I'm headed to Naantali "Sunshine" market festivities. Naantali claims to be the sunniest town in all Finland. I hope you all can enjoy this gorgeous sunshine!