Aurinkoiset päivät soljuvat ohi ilman että mitään kouriintuntuvaa olisi saatu aikaiseksi. Vähän sieltä, vähän täältä. "Muistin" taas, että olen koulutukseltani graafikko, ja innostuin vaihteeksi paperista. Kohta langoillani ja villoillani on hienosti disainatut kääreet ja vyötteet... Sellaiseenkin muuten saa ajan kulumaan, pari tuntia ei ole yhtään mitään. Ensin hihkaisin, että täähän on kivaa, miksi ihmeessä lopetin, mutta kylmä totuus tuli esiin parin päivän jälkeen kun hiirikäsi alkoi taas vaivata. Siksihän lopetin, jännetupin tulehdukseen, niska- ja selkävaivoihin. Nykyisessä työssäni liikun paljon, en juurikaan istu päivän aikana, ja sellainen sopii minulle hyvin.

    Värjäilin taas lankoja, ja nyt niitä saa taas, nimittäin "juulibugia", sukkalankaa, jota Marjut suopeasti vertasi Jitterbugiin, joka Keskiaikamarkkinoilla pääsi loppumaan sillä se suorastaan revittiin käsistä; sekä ihanaa pehmoista alpakkaa. Aura ennätti jo kutoa langoistaan sukat, ja kirjoitti jo sukkaohjeenkin "juulibugille", Aaltoilevat sukat.  Käykääpä ihailemassa, hänen käsialansa on uskomattoman sileää ja tasaista.

    759694.jpg

    Tällä viikolla kehräilen taas jokirannassa ravintola Hermannin seutuvilla. Turussa on Unkari-viikko, Unkarista tulee käsityöläisiä, jotka myös antavat työnäytöksiä, on unkarilaisia herkkuja, ja myös Turun käsityöläiset panevat parastaan. Minut treffaa sieltä tiistaista torstaihin 12-18, mahdollisesti myöhempäänkin. Elävää musiikkia on tarjolla ilta-kymmeneen, ja myyntipöydätkin periaatteessa auki siihen asti. Katsotaan mitä jaksan.
   
    Perjantaina seikkailen lankojeni ja villojeni kanssa Raumalla Mustan pitsin yössä, mikä täten kutsuna ilmoitettakoon! Bloggaajille luvassa erikoisherkkuja - tulkaa toki tervehtimään!

   
759695.jpg