Lauantaina kävimme vielä kirpputorilla, ja vietin autuaan parituntisen erilaisia neulekirjoja ja käsityölehtiä plaraillen. Päädyin viimein näihin:
                  
                     66956.jpg
  Brigitten neulekirjassa on kivoja perusjuttuja, jotka tietysti jo hallitsen. No, ostospäätös taisi tapahtua tunnepuolella, koska parikymppisenä opettelin sekä neulomisen että saksan kielen kyseisen kirjan avulla. Isompi kirja sen sijaan on oikeasti hyödyllinen, ja erittäin kattava.
    Miesten pohkeistahan oli juttua jonkin aika sitten. No, löysinpä todistusaineistoa. Kas tässä esittelee itävaltalainen mies häpeilemättä komeita pohkeitaan. Mitä sanomme tytöt? Kuuluuko vislauskuoro?
                   66957.jpg

   On naisillekin sukkia, hieman pienempitöisiä tosin. Ja miksiköhän naiset on sukkasillaan nurmikolla? Miehillä on sentään kunnon vuoristokengät.
                   66961.jpg

   Tätä kirjoittaessa olen jo Brooklynissa ja yritän tointua aikaerosta. Olen oikein tyytyväinen Wienin ostoksiini: kivaa lankaa, kivoja kirjoja, ja paljon ideoita seuraavalle visiitille. Vaikka olen kovin huono lentämään - seuraavaan kertaan menee tietysti taas kymmenen vuotta...