Vanhalla Suurtorilla minua ei tänä vuonna nähdäkään, sen sijaan villat ja käsinvärjätyt langat löytyvät Ekoaitasta (ks. alla) sekä Naisten messuilta Helsingistä 3. - 7.12.
Tervetuloa!


EKOaitta ON ETSINYT JOULULAHJAT PUOLESTANNE.
Viileimmät lahjat hankitaan täällä sukkasiltaan, Reilun kaupan tarjoama kahvimuki kädessä.

2094677.jpg

 Ekologinen joulumyynti -tapahtuma
la-su 29.11.-30.11.2008
Klo 12-19 Studiossa
Nahkurinkatu 6, 20100 Turku (n. 200 m Vanhalta Suurtorilta, 100m linja-autoasemalta)

Reilun kaupan kahvila & kahvinmaistatus avoinna 12-16.

Ekoaitassa tapaat yli 20 alan osaajaa Suomesta, mm.
MUMs, Lempikirja, Vitidesign, Punainen Norsu, Globe Hope Outlet Edition, Kiertokulku, Göta Sofia, Muzungu Crafts, Maailmankauppa Aamutähti, Naurava Lammas, KUI Design, Costo, Uusi tuuli ry, Maija Virtanen, Ole hyvä –luonnonpesuaineet, EloQ, Arja-Miina,  Ulla Aaltonen, Rejböle Gård,   Tähdenkantajat ry.

EKOAITAN TAUSTA:
Upeita kestävän kehityksen mukaan valmistettuja tuotteita on Turussakin olemassa, mutta ne ovat hajallaan tai asiakkaiden ulottumattomissa.  Kuluttajat eivät jaksa seuloa tavaravirtaa, vaikka haluaisivatkin vaikuttaa kestävillä valinnoilla. Kestävämpi kuluttaminen pitäisi olla helpompaa.

EKOaitta saattaa tuotteet ja asiakkaat yhteen. Se mahdollistaa eettisten tuotteiden myynnin asiakkaalle saavutettavaan hintaan. Kestävän ajattelun esiin tuominen designin avulla on ympäristön ja kulutustottumusten kannalta tärkeää.

Nii että silleen. Eli Nauravan Lampaan langat ja villat ovat tänä viikonloppuna Ekoaitassa, tervetuloa vain kaikki! Koska pöytätila on rajoitettua, pane meiliä jos haluat että tuon jotain tiettyä tuotetta. Uusia sukkalankoja sinne tulee, samoin taas Juulibugi-lankaa. Odotan vielä lankojen kuivumista, sitten tänne tulee kuviakin.

Ps. Mitä tykkäät Käsityökerhon Anu Harkin raitahuiviohjeesta? Plagiointia vai ei?