Kaikki lähti tästä. Yksinäisestä vihreänkirjavasta kerästä Regiaa.

Epäilytti kutoa tästä sukkia, sillä sävyt olivat hienot itsellään, mutta värijuoksut todella pitkät. Enkä oikeastaan tykkää "eriparisista" sukista (vaikka lanka tulisikin samalta kerältä.)

Noniin... Hetken selailtuani löysin ohjeen.

Lanka sopii ohjelle hyvin, väreistä muodostuvat selkeät raidat ilahduttivat silmääni. Huivi on todella mahtavankokoinen, ulottuu pitkälle selkään. Ja pingoittaminen teki ihmeitä, reunaan kasvoi kivat ulokkeet. Nyt oli virkkauskärpänen taas puraissut täysillä ja teki mieli virkata heti perään toinenkin huivi!

Valitettavasti en omistanut enempää itsestään väriään vaihtavaa lankaa. Mutta olihan minulla jämälankoja... Järjestin ne nopeasti kasoihin sävy-sävyyn, ja rupesin huivien suurtuottajaksi. Tästä satsista riittää omille ja vieraille.

Herkuttelin punaisella:

Innostuin liilasta:

ja lopuksi tunnelmoin hempeillä sinisen ja vaaleanvihreän sävyillä:

Erilaiset blogiarpajaiset

Ja sitten - rummunpäristystä - blogini täyttää 6 vuotta helmikuussa. Paljon on nähty ja paljon on tehty sinä aikana. Haluaisin tehdä synttärien kunniaksi jotain oikein suureellista, ja siksipä ajattelin näin:

Virkkaan ja/tai kudon kolme työtä. Yksi olkoon ylläoleva huivi, toinen Paksupohjakassi ja kolmas vaikka raitasukat, riippuen hieman käsillä olevista langoista.

Nyt tulee yllätys: töiden ulkonäkö riippuu suoraan teistä, hyvät lukijat! Katsopa vaikka Paksupohjakassiin liittyviä blogimerkintöjä, tai vilkaisepa sukkia pari postausta alempana, niin alat ehkä päästä jyvälle asiasta. Näihin kaikkiin käytetään pieniä jäljelle jääneitä keräsiä. Niitä löytyy jonkin verran omasta takaa, joskin jäljellä olevat värit alkavat olla aika tummanpuoleisia. Mikään ei ole hauskempaa kuin keksiä jämäkerille tai toisten hylkiöille uutta käyttöä, joten toivoisin että lähettäisit minulle ylimääräiset pikkunöttösesi - samalla osallistut näiden töiden arvontaan.

Sääntöjä pitää minun vielä miettiä tarkoiksi, mutta selvää on, että lankojen lähettäjillä on ekstralippuja käytössä!

Tietenkin luvun 200000 bongaaja huomioidaan myös, mutta myös luvut 200002, 200020, 200022, 200200, 200202, 200220, 200222, 202000, 202020, 202022, 202220, 202222 saavat arpaliput. (Siis kaikki luvut, joissa on vain 2 tai 0 - ehkä minulta jäi muutama mainitsematta, aloin mennä sekaisin...) Ehkäpä muitakin keinoja saada arpalippu löytyy, kun vähän mietiskelen. Aikaa nyt kumminkin on parisen kuukautta. Eli langantähteet kiertoon ja numerot bangaukseen!

Ilmoitan tämän arpajaisasian hyvissä ajoin jo nyt, sillä haluaisin tietysti neuletöiden olevan valmiita arvontaan mennessä. Julkaisen silloin kaikkien valmistuneiden tuotteiden kuvat, joista jokainen teistä voi sitten valita haluamansa ja sijoittaa sille äänensä. Jokainen tuote arvotaan siis erikseen, ja voit käyttää omat arpalippusi miten haluat, jakaa ne jokaiselle tai panna kaikki vaikka yhdelle tuotteelle.

Yläpalkista löydät meilini - meilaa minulle niin annan osoitteeni. Ja muista, ei ole niin kaameaa lankaa keksitty, ettenkö saisi siitä aikaiseksi jotain ihanaa!