Ja taas lisää selätettyjä ufoja, ihanaa! Viime vuonna fufoilua kesti nelisen kuukautta, ja arvaahan sen etten tehnyt yhtäkään. Nyt on löysät pois, aikaa vain 6 viikkoa, ja niitähän valmistuu kuin liukuhihnalta.
 
                       653435.jpg
    Anatomisesti muotoiltu kaulaliina. Villiä virkkausta, ja vähän tavallistakin. Mohair- ym. lankoja, omat värisekoitukset. Aloitettu Brooklynissa syksyllä 2005, selvinnyt muutosta, valmiina 8.6.2007.
    653434.jpg    653436.jpg

Anatomically correct scarf. Wild crochet, regular crochet, mohair and other yarns, own blends. Started in Brooklyn fall '05, finished 6/8/07.

633181.jpg   653424.jpg 

Headband in mohair blend, started winter 04/05, but never finished, partly because the ribbing was too tight and bunched up the knit. It was calling out to be half-mitts, but as the yarn has been used for other projects it needed some careful designing and calculating. Pride of my stash is half a pound of baby blue sequin yarn with wonderful small, iridescent sequins. I let it run along for the upper part of the mitt. Love them!

    653426.jpg    653422.jpg

    Jo melkein kolme vuotta vanha pantakin oli selvinnyt tänne asti, joten pitihän se pelastaa. Mohairsekoitteen purkaminen oli täyttä kidutusta. Lankaakaan ei ollut enää liikoja jäljellä, joten seurasi säätelyä ja laskeskelua, että kämmeköistä tuli mukavan kokoiset. Apulankana käytin yläosassa ihanaa vaaleansinistä paljettilankaa, jonka kaivan kätköistäni juhlistamaan valittuja projekteja. Paljetit ovat pieniä ja helmiäishohtoisia ja kruunaavat nämä kämmekät. Tykkään kovasti!