1305947.jpg

   Tässä perhepotretissa komeilevat uutuuttaanmärät sukka-ja huivilangat. Oli oikein ilo värjäillä. Aurinko on ollut viime kuukausien aikana harvinaista herkkua ja sen ilmestyminen aiheutti oikean värien ilotulituksen!

    Oikeassa yläkulmassa pilkistää ruskea juulibugi. Se oli tilauslanka, jonka jälkeen päästin mielikuvituksen vapaaseen laukkaan.
Sen vieressä olevassa langassa on vaalean liilan eri sävyjä ja mustia pilkkuja. Odotan kieli pitkällä sen kuivumista, että pääsen tekemään koetilkkua. Olen täydellisen rakastunut siihen, ja haluan heti aloittaa niistä sukat. Lanka on 100g vyyhdeissä (ja niitä on yhteensä neljä). Cardiganin blogissa esiteltiin juuri Nancy Bushin nuoren tytön sukkia - sellaiset olisivat ihanat tästä langasta. Lanka on samanvahvuista kuin bugi-lanka, muta napakamman oloista.

    Keskellä on 400g mansikkamehun punaista huivilankaa. Väri on almost solid, eli läikähtelee vuoroin tummemman, vuoroin vaaleamman sävyisenä.

    1305948.jpg

    Uusi tuttavuus on bambulanka, eli 25% bambua ja loppu villaa. Laatu on ihanan vilpoisen tuntuista. Tämän värin päätin nimetä Pandan aamiaiseksi, siinä on kellanvihreää ja vihreänkeltaista ja heleää turkoosia. Varmaan kevätaurinko yllytti minut tähän, yleensähän kierrän keltaisen kaukaa.


    1305949.jpg

    Tässä hieman maatuneempi versio bambuista sukkalankaa. Oranssi ja pinkki on vaimennettu ripauksella turkoosia, ja lopputulos on jännittävä. Ei kirkas muttei syksyisen murrettukaan, vaan jostain siltä väliltä.

    Ja lopuksi mainoskatko, jonka ylitse saa rauhassa hypätä:
   Juulibugia, bambulankoja ja muita herkkuja lähetän myös SNY-pakettina puolestasi. Pakettiin ei tule sinun nimeäsi, ainoastaan minun tietoni. Kätevä harhautusoperaatio, eikö totta!
     Itse olisinkin kaivannut sellaista viime vuonna, vaan sitten päädyin vaivaamaan kaikkia matkustelevia tuttavia postin ja pakettien lähettämisellä. Tänä vuonna osallistun SNY-vaihtoon minäkin. (Hmmm - voisinhan olla tosi ovela ja lähettää omalle snyylleni paketin omalla nimelläni... eikä hän arvaisi mitään...)