Ei siitä tullut Kuitulaa, ei Haitulaa, ei Hahtuvaa, eikä mitään muutakaan niistä kivoista nimistä joita tarjottiin. Jollain selittämättömällä tavalla tykästyin ystävälliseen ja iloiseen lammashahmoon (tässä vain nopeasti sutaistuna keskiaikapussini kyljestä).

I was reminded by our sweet (and patient!) host at HHHH that I should write in English as well. Gladly, bockstark! Here is the essence of today's blog entry, and from now on I'll include it without asking.

Baa, baa - proudly presenting my new webstore for spinning fiber:
www. nauravalammas.com

     1728346.jpg

    Saanko esitellä:
    www.nauravalammas.com


    Naurava Lammas ilahduttaa ensialkuun kehrääjiä ja huovuttajia. Lankojakin on tulossa kunhan ehdin niitä postailla. Palautetta (ruusuja ja risuja) otetaan vastaan. Tiedän, ettei kaikki ole täydellistä, ja olisi kiva kuulla käyttäjien kommentteja.
   Nyt on siis käytössä kaupan kokeiluversio, ja sitä parannellaan koko ajan. Annoin jo muutaman tosi kriittisen käyttäjän tehdä koetilauksen ja pyysin palautetta sanoja säästelemättä. Nojaa, eihän siinä muuta kuin että tyytyväisyyteni muuttui työteliäisyydeksi. Pientä hikkaa ja säätelyä on siis luvassa vielä jonkin aikaa.

Just visit it for some fiber love, because the text is in Finnish only. This is the first webstore dedicated for spinners in this neck of the wood.
Should you want to order something, you'll be happy to know I'll ship anywhere. If you're unsure what I'm offering, just drop me a note. Right now I'm taking subscriptions for a 3-months fiber club - also a first in this part of the world.
Later I'll be adding my range of hand dyed yarns, and other interesting supplies for the spinner / felter / knitter, heck, any fiber addict!

   Kuitenkin päätin avata kaupan koeversion isommallekin joukolle. Tavarat on hyllyillä, tulkaa ihmeessä katsomaan! Kaikki toimii, ulkoasu vain ei ole paras mahdollinen, kommunikoinnissakin saattaa ilmetä pieniä puutteita, englanninkielisiä sanoja löytyy joukosta, jne - vaan ehkäpä moinen ei haittaa, kun saat testaaja-alennuksena tilauksesi ilman postikuluja viikon ajan (tilaukset, jotka on tehty sunnuntai-aamuun 20.7. klo 6.00 mennessä).

    Kuituklubi starttaa siis nyt. Jotta ensimmäinen lähetys tulisi vielä heinäkuun puolella, toivon ilmoittautumiset viikon sisällä. Tarkemmat tiedot pakettien sisällöstä ja eri vaihtoehdoista löytyvät kaupasta.
  
Also, a little fibery goodness is going to be bestowed on the visitor #111111. Be on the lookout, it should be any day now!

    Yhä voi osallistua blogiarvontaan. Tuleekohan 111111 täyteen jo huomenna?