Naisten Joulumessut Helsingin Wanhassa Satamassa ovat käynnistyneet. Liputan pitkien aukiolojen puolesta (messuthan ovat auki klo 19:ään), vaikka rankaahan se toisaalta onkin.

Pöytänaapurikseni osui ihana Lumikana, jolla on kauniita ja erikoisia koruja: etsattua alumiinia ja herkkää silkinhimmeää betonia (kyllä, luit oikein, betonia). Oma pöytäni notkuu tietysti lankaa ja villaa ja selkäni takaa löytyy suloisia kangaspäällysteisiä kirjoja ja hauskoja heijastin- sekä muita koruja - käykääpä tsekkaamassa.

Asiasta ihan toisee (eli sarjassamme Kehruuvinkkejä uskalikoille):

Mitä tuumitaan tästä Pikku Myyn peruukista? Aika veikeä? Peruukki on tietysti ehtaa nailonia ja kehruuhulluna tulee mieleen ihan uusia käyttömahdollisuuksia.

Ei muuta kuin karstaamaan peruukki villalangan sekaan ja kehräämään nailonvahvisteista sukkalankaa! Vahinko että Naantalin Muumimaailmasta ostettuna tulee kilohinnasta suurinpiirtein kashmiirin luokkaa, muuten tekisinkin. Hmmm, note to self: käypä ensi tilassa penkomassa kirppiksiä sillä silmällä.

Sain yhden ylimääräisen pääsylipun jonka saa ensimmäinen tähän kommenttinsa jättänyt. Tule kaverisi kanssa, sillä sisäänpääsy on kahdelle. Aikataulujen vuoksi en voi luvata sitä tälle päivälle vaan vasta perjantaista alkaen. Jätäthän meiliosoitteesi niin voimme sopia yksityiskohdista. Tervetuloa!