eli  pieni kolmioliina islantilaisesta huivikirjasta.  Postiloota kolahti, ja  tämähän ei kauaa aikaillut vaan kävi innokkaasti katsomassa mitä herkkuja tänään löytyy. Vähän Emilia jo kävi vihjaamassa, että matkalla on.

    Jos ette ylläolevasta tulleet hullua hurskaammaksi (kun on oikein innoissaan ei malta hioa sanomisiaan), niin kerrottakoon että otin osaa Huivivaihtoon. Saantisuunnassa vaihtoparini oli Emilia, ja hänen tekemänsä huivi saapui juuri. Se on itse täydellisyys! Olen tosi täpinöissäni, ensimmäistä kertaa olen mukana tämmöisessä neulevaihdossa.

       164697.jpg

    Materiaali on Regia Silk lankaa, eli ihanan ylellistä ja pehmeää villa-silkkisekoitetta. Värikin kaunis harmaa, ja ihan muuten sattumalta juuri syksyisen mokkableiserini värinen... Kyllä oli värivalinta osunut nappiin.
   Tässä vielä yksityiskohtia Emilian hienosta käsialasta:

    164699.jpg164700.jpg

    Ja pitihän huivia heti kokeilla. Ei tarvitse odotella syyskylmiä, pikkuhuivin voi kietaista kaulaan milloin vain.
   
                 164702.jpg

    Ps. Tiedoksi kaikille, jotka on saamassa pakettia minulta. Ne lähtivät matkaan vasta eilen, olen hartaudella kerännyt kokoon sisältöä (Joko ja Luinelen), tai tehnyt sen (Juulia) ...

Edit: Juulia on saanut haluamansa huivin, hänhän arvasi lähimmäksi Tallinnan lankojen painon. Jokokin ilmoittelee saaneen pakettinsa, eli toivomuksensa mukaan värttinän ja villoja. Vielä odottelen tietoa Luineleniltä, onko vaihtotavara tullut perille!