Lately, all my blogging has been about spinning. I have been knitting a lot, actually, but it hasn't occupied my thoughts as much as spinning.
    I finished a mystery project in Morehouse merino, my favorite yarn. Trying to get the pattern published, so no more pics - sorry.

    Viime aikoina kaikki postaukset ovat käsitelleet kehräystä, mutta on täällä neulottukin. Viimeistelin hys-hys projektin Morehouse merino-langasta, mutta en uskalla panna kuvia ennen kuin ohje on julkinen.

    527482.jpg

    Another Habu yarn became a sweater - more of it later, once I have finished felting it.

    Habun lankoja minulla on enemmänkin, tästä tuli pusero. Ei esiinny kokovartalokuvassa tämäkään, koska se joutuu pyörähtämään vielä kierroksen koneessa ennen kuin on mallitilkkunsa näköinen.

    527486.jpg

    I have wanted to knit this Rebecca Pale Blue Cardigan since the magazine came out - for two years. Last spring I spun some muted red mohair blend, but in the end, I didn't like it enough to go through with it. Now I raided my stash and found Elsbeth Lavold Silky Wool. The pattern is complicated to learn, but after a while it gets strangely repetitive.
    Kahden vuoden takaisessa Rebekassa on vaaleansininen neuletakki, jonka olen halunnut kutoa jo iät ja ajat. Viime vuonna kehräsin varta vasten kekäleenpunaista mohairsekoitetta, mutta en sitten loppujen lopuksi pitänyt langasta tarpeeksi tähän projektiin. (Enkä mihinkään muuhunkaan projektiin. Huoh. Pitää kai panna oma sivu kaikelle sille langalle ja kuidulle, jonka olisin valmis myymään.) Kaappeja penkoessani löytyi merentakaista silkkivillaa. Mallineuleessa on korkea oppimiskäyrä, mutta sitten siihen kyllästyy tosi äkkiä.

    527483.jpg    533860.jpg

    Find 5 mistakes in the picture on the right! Should I frog the cables and knit them back up again?

    Löydä viisi virhettä oikeanpuoleisesta kuvasta! Kuka kannattaa purkamista?  Purkaisin palmikot ja kutoisin ne uudestaan - onhan siinä työtä, vaikkei yhtä pahaa kuin koko hihan purku.

    I'm still bombed that my kidsilk yarn turned into a disaster and I can't think of anything else to pair with that exotic Habu yarn from previous post. Suggestions, anyone?

    Harmittaa vieläkin tuo viimeksi kehrätty fiasko. Haluan niin kutoa huivin Habun eksoottisesta langasta, mutta mitä keksisin sen kaveriksi? Onko kenelläkään ideoita?
    Ja viimeksi murinoita ulkomaisesta salaisesta ystävästä - minun parini on liuennut jonnekin, enkä ole kuullut hänestä vielä pihaustakaan. Olen kyllä hälyyttänyt emännän, mutta eipä hänkään voi paketeiksi muuttua. Mur. Toivottavasti muilla on paremmat kokemukset!