Luku tuli täyteen iltapäivällä ja tasaluvulla ilmoittautui Lankafani. Blogi- tai sähköpostitietoja ei löytynyt, joten huhuilenpa täällä yhteydenottoa. Lankatoiveita otetaan vastaan vasemmalla killuvassa sähköpostisoitteessa. Tosin päätin, että jos Lankafanista ei sunnuntai-iltaan mennessä kuulu, siirryn jonossa numeron taaksepäin. EDIT: Lankafani oli juhlien ensimmäinen vieras, kuten voittajalle kuuluukin, hän ilmoittautui vain 5 minuuttia poastauksen jälkeen! Seuraavat langat menevät sitten Lankafanille Saloon: Knit Picksin Alpaca

, Lanoliinipitoinen täysvillalanka

, Vahvistetut sukkalangat, Kamena villalanka. Onneksi olkoon!
    Toinenkin voittaja arvottiin. Random number generator antoi tulokseksi 1, siis distantknitter, ilmoitathan osoitetietosi ja lankatoiveesi!
     

    Päivittäin käy blogissani 187 ja maksimissaan kuulemma 347 vierailijaa. Useimmat tulevat jonkin japanilaisen selaimen kautta, josta en ole ikinä kuullutkaan. Haakusanatkin ovat mielenkiintoisia:
kev%c3%a4t  KUKA osaa lukea tämän ja ymmärtää mitä se meinaa? Peräti 15% etsii tätä tietoa. Siis mitä...?
lumikide  ??
afghan crochet   
heles
heles inki
helsingin siluetti sähkötyöt   Sähkötyöt?!
kuvia viinilasi      No pannaan nyt sitten kun kauniisti pyydetään!
kynsikkäät neuleohje    ei ole ollut jaossa
lauri ward      Kuka on Lauri Ward?
muotimessut engl          
rakennuttajan vastuu parketti  ei
täällä kyllä rakennuttajan vastuusta ole ollut puhetta...
salomonin solmu
tuuterin puku
vaatteet pikkurahat      vaatteita ei ole tehty, mutta Nykissä viskoiltiin pikkurahoja kadulle
vanhoja kirjontamalleja     Ne ovat kauniita
virkattu hame      Vasta suunnitteilla...
virkattu huivi ohje      Voin antaa jos joku kysyy
what does vaikka läpi harmaan kiven mean   Niin, ulkomaalaisen on varmaan vaikea ymmärtää tätä. It's the sisu!

   441025.jpg

    Nyt sitten juhlimaan! Virallinen osuus on ohi ja tarjoilut voivat alkaa. Saako olla: itsetehtyä tryffeliä ja punaviiniä, olkaa hyvä! Kiitos teille kaikille yhteisestä taipaleesta, kiitos kun olette olleet hengessä mukana, tsempanneet kun on ollut tarvis, iloinneet kanssani kun siihen on ollut aihetta. Ystävät ovat maan suola, jota tarvitsee, johon ei kyllästy , mutta joka korkeintaan alkaa janottaa. Siis sille, ystävät. Kohottakaamme malja toisillemme. Kippis, klink, klink, pohjia myöten, Savonmuan kautta!

    Come join us for the blogiversary party. Have a glass of merlot and a handmade truffle and stay a while. Let us celebrate together! For the next year of fibery goodness, cheers!