No niin, yksi niistä viime viikon unelmista alkaa olla totta. Silloinhan runoilin hiilloksenpunaisesta mohairista. Voila, nyt se on valmista:
   My dreams have come true, at least the one about mohair "red as embers in a campfire". I finished spinning it:

             56565.jpg
Tekniset tiedot: 50% superwash villaa, 50% harmaata mohairia, värjätty yhdessä. Keskipituus 200m/100g. Tehty neulottavaksi 4 - 4.5 mm puikoilla.
Technical info: 50% superwash wool, 50% mohair. Yardage appr. 61yds / 1 oz. Size 6 needles.


      Ajattelin tehdä tällaisen kivan pitsineuletakin. Malli on Rebecan numerosta 29 (viime kesältä). Tykkään siitä, koska se on kudottu hihasta hihaan. Pitsineule laskeutuukin paremmin siinä suunnassa. Tykkään myös pitkistä resoreista, siis niiden ulkonäöstä. Niiden väkertäminen onkin sitten harvinaisen tylsää. Tuntuu kuin resori ei ikinä kasva, että se vain junnaa paikoillaan kaiken aikaa ilman että tulee valmiiksi. Ja tässä on kaikenlisäksi vielä koko villatakin silmukat puikolla yhdellä kertaa.
      Toivotaan, että lanka riittää. Villaa oli 450g, mutta kehräsin sen verran tiukkaa lankaa, että juoksumetrejä ei tullut kovin paljon. No, onneksi pitsineuleeseen menee vähemmän lankaa kuin tavalliseen, ja ainahan resorin voi lopettaa silloin kun lanka loppuu, ainakin hihojen osalta. Minulla on lyhkäset kädet, enkä tykkää muutenkaan pitkistä hihoista. Olen sellainen 3/4osa-hiha friikki.


                56564.jpg
         This is what I thought of knitting with it. The pattern is from Rebecca 29 from last summer. It intrigues me. It is knitted from sleeve to sleeve, which will give the cardi a nice drape. The long ribbing is added afterwards, and frankly, that's where I'll go raving mad. I detest knitting 2by2 ribs, it seems like they never grow and never end.
   Let's just hope I have enough yarn. I bought a pound of wool, but being a beginner, I put a lot of twist into my yarn so it's rather dense and heavy. On the bright side, lace knit doesn't take up as much yarn as regular knit, and I can always cut the ribbing short, specially at arms. My arms are short, and I love 3/4 length sleeves anyway.