Illalla minua odotti kaunis (ja lupaavan pullea) maksikirje keittiön pöydällä. Säästelin hieman yllätystä, söin ensin, avasin muun postin, ajauduin tietokoneelle - ja vasta iltapuuhien aikaan huomasin kuoren vielä nököttävän pöydällä. Minä ja mun aivot!
    No, toimiin ja heti. Kauniista vaaleansinisestä kuoresta paljastui kiva pääsiäisyllätys:

    480548.jpg

    Ja hyvä olikin, että valokuvasin heti - nyt on nimittäin lakuista enää muisto jäljellä. (nam) Sukkalanka on rakastamaani harmaata ja ihan kiusaa harjoittelemaan sukan tekoa. Haaveissa olisi vihdoinkin oppia tekemään kunnon kantapää, pyöreä varvasosio ja miksei sopivan kokoinen sukkakin, kun kerran saan toivomuksia esittää itselleni. Huoh. Ne vähätkin sukankutomistaidot on unohtuneet reilun kymmenen amerikan vuoden aikana.
    Mutta takaisin sisältöön - harmaa huopakukka paljastui magneetiksi, ja punaisessa sydämessä lukee "Kädet". Sen päässä on kätevä nipsu, johon voi ripustaa lenkittömän pyyhkeen. Oletko SNY selvännäkijä vai mikä, kun tiesit että enhän minä saa lenskunauhoja aikaiseksi? Nykypyyhkeet myydään ilmeisesti kustannussyistä ilman lenksuja.
    Kiitos hurjasti, yllätyslahjat on aina mukavia!

    My Finnish Secet Pal surprised me with a nice package. See for yourself!