Rakastan harmaata! En tietenkään harmata säätä, jotka näyttävätkin onneksi olevan ohi. Ulkona puut ja pensaat lepäävät paksun lumivaipan alla. Jo toisena yönä satoi lunta, ja kun edellinenkään ei ollut vielä sulanut, on maisema kuin satukirjasta.

   Rakkauteni harmaaseen koskeekin yksinomaan vaatteita. Tässä uusin, Habun twisted single-tyyppisestä langasta valmistunut neule.

    1915087.jpg


Ja koska tekijänoikeuskeskustelu velloo kuumana ravelryssä, lisään tähän innoittajani:

    Ensin puseron piti olla vain twisted single-näyte (tekniikasta enemmän omana postauksenaan), mutta kun ylhäältä aloitetun puseron pääntie olikin loppujen lopuksi liian avara ja paljasti olkapäitä ja rinnuksia turhan anteliaasti, oli jotain keksittävä. Ihastelin pari vuotta sitten [Paola Lentin] suunnittelemaa virkattua mattoa, mutta en tietysti ole koskaan saanut sellaista itse aikaiseksi. Niinpä virkkasin läjän epäsymmetrisiä virkattuja muotoja ja kiinnitin ne puseron pääntiehen.

    1915076.jpg

    1915070.jpg

Nyt puseron pääntiessä on kivaa epäsymmetrisyyttä, ja plussapisteitä siitä, ettei se enää ole liian avara ja valahtele epäsopivasti.

Ps. Jos klikkasit linkkini Paola Lentin virkattuun mattoon, pääsit parin vuoden takaiseen kirjoitukseeni, jossa juuri sopivasti joku kiivaili tekijänoikeuksista. Aiheesta kyllä, mutta tässä tapauksessa ihan turhaan. Omaan käyttöön ei kukaan kiellä tekemästä, eikä tekijänoikeuslaki puutu siihen. Eri asia on myydä tuotteita tai ohjeita.