Kehruunäytös oli ja meni enkä saanut edes kuvia aikaiseksi. Käsityörintamalle kuuluu uutta, mutta olosuhteiden pakosta pystyn esittelemään niistä vain yhden. Toinen valmistunut jutska menee Talvivaihtoon.

Sain valmiiksi kivan laukun. Ihastuin mallikappaleeseen kesäkuisella Köpiksen reissullani, ja ostin heti langat. Ohje tuli kaupan päälle. Kassi oli pitkällistä kudottavaa, ja se söi myös paljon lankaa. Lopuksi koko komeus heitettiin pesukoneeseen tiivistymään. Vuoria ei tarvita, vetoketju kyllä. Kassissa on tilava sisätaskukin.

Ristin laukun heti Vyötiäiseksi.


ohje: Felted Pleated Bag by Tove Fejrø, saatu Bette Design-kaupasta

lanka: Kauni 8/2

puikot: 5mm

menekki: 300g


Kassin juju on Kauni-langan hitaasti vaihtuvissa väreissä. Vahinko, ettei heillä ole mitään sävy-sävyyn vaihtuvaa, ainoastaan tällaisia sävystä toiseen meneviä. Näkisin tämän myös mustan ja harmaan eri väreissä, vähän samaan tapaan kuin keväisen Claire-jakun reunukset.

Kaikenkaikkiaan olen laukkuun hurjan tyytyväinen. Se on hauska ja tilava, ja mukavasti erilainen.

Jujusta puheenollen... Liityin vihdoin minäkin Juju-kerhoon, kun houkuttimena oli kiva puikkokotelo sisällään kokoelma bambupuikkoja. Nyt toivon vain, että niitä on tarpeeksi ja minäkin saan omani. Että ihminen osaa olla heikko, ahne ja vietävissä kuin pässi narusta! Mutta kun kotelo oli kuvassa niin nätti...