Täytyy sanoa, että haikealta tuntuu katsella tätä tynkäblogia. Vaikka kaikki kirjoitukset onkin tallessa, ei ne ole mitään ilman kuvia. Ihmettelen vieläkin, viitsinkö jatkaa täällä vai missä. Toisaalta vuodatus on muuttunut tosi paljon, ja pikainen vertailu bloggerin kanssa osoitti, että aika samanlaisesti ne on rakennettu.

Bloggerissa pystytin keskiaikablogin, saa köydä katsomassa jos haluaa - siellä on vasta pohjat eli pakollinen ensiesittely. Sisällystä tulee pikku hiljaa, sillä tunnetusti keskiaikavaatteiden tekoon menee runsaasti aikaa.

Olen ollut tämän vuoden opiskelemassa, niinpä käsitöille on jäänyt hyvin vähän aikaa. Nyt alkaa loppusuora häämöttää, ehkäpä syyskuussa aloitettu villatakkikin saattaa valmistua... on siis hyvä aika aloittaa taas säännöllinen bloggaaminen.

5107672a43af7d567300011f.jpg

Lankauutisia sen verran, että nettikauppani Naurava Lammas on taas auki. Jos mielellään tykkää hypistellä - ja kukapa ei tykkäisi! - niin lisää lankoja ja kuituja löytyy Turusta kahdestakin osoitteesta:

Tuulenpesä jatkaa siitä mihin Lankabaari lopetti. Siellä on parhaimmat valikoimat Nauravan Lampaan lankoja ja villoja. Tuulenpesässä on niin paljon, ettei kaikki mahdu esille. Kannattaa kysellä takahuoneen antimia.

Nyt kun vielä keksi, miten uusia kuvia saa ladattua niin alkaahan tämä taas sujua. Hei siihen asti!