Innostuin heräteostokseen: kaksi kerää Noroa huhuili minulle hyllystä. Tämä onkin ensimmäinen kerta kun olen sortunut Noron pauloihin. Yleensä, etenkin Kureyonin kohdalla on käynyt mielessä, että tuonhan saattaisi periaatteessa itsekin kehrätä... Tiedoksi vaan, että en ole vielä kokeillut miten onnistuisi.

    Mutta nyt tuli vastaan ihana silkkinen narulanka, Daria. Napakka puuvillanaru on päällystetty kevyesti kiiltelevällä viskoosilla. Tähän ei suositella vesipesua (jonka vasta nyt huomasin), mutta eipä tuo varmaan tämänvärisenä kovasti likaannukaan.

                     94454.jpg

      Noro Daria Multi, väri 12 , koostumus  55% pv, 45% viskoosi
    2x 50g
    puikot 6, virkkuukoukku 4.5
    ainaoikein, rapuvirkkaus, makrameevirkkaus

    Kassi oli sikäli kiva, että ainaoikein-neuleena se valmistuu nopeasti. Siihen pääsin kokeilemaan minulle ennestään tuntemattomia juttuja kuin rapuvirkkausta reunoihin ja makrameevirkkausta kädensijoihin. Tosin olin yrittänyt vuosikaudet rapuvirkkausta erilaisten kuvien perusteella, mutta nyt vasta tajusin miten se menee. Saksalaisilla on hyvät ohjeet! Onnistuu kielitaidottomaltakin, sen verran selkeät ne on.

                   94455.jpg

    Kuuklasin makrameevirkkausta, että olisin voinut linkittää senkin ohjeen, mutten löytänyt sitä suomeksi. Ehkä tästä käytetään jotain muuta nimeä? En muuten löytänyt saksaksikaan, vaikka virkkausmalli on vanhasta Burda-lehdestä.
     Kädensijoista tulee huolitellun näköiset, tosi napakat, eivätkä ne venähdä käytössä. Ulkonäkö muuten pettää: niiden virkkaaminen on tosi helppoa!