Tyhmä otsikko: huopa taipuu sanana kuosiin jos toiseenkin ja sitä on hauska vääntää. Niin kuin nyt oikeatakin huopaa. Laatikon pohjalle oli taas kerääntynyt kaikenvärisiä merinohuopajämiä, ja ompelin niistä tällaisia keväisenoloisia pussukoita. Liian isoja kännyköille, mutta juuri sopivia pienille meikkijutuille, huulirasvalle ja kynille, eli kaikenlaiselle pikkutilpehöörille joka muuten estottomasti uiskentelee pitkin kassia.

    483027.jpg

    Apropoo kassi! Seuraavaksi on kai sitten uuden kassin vuoro, jonka haluaisin vaihteeksi tehdä itse. Olen julma kasseille: niihin pitää sopia pienen sekatavarakaupan verran tavaraa, siis pakollisen bussineuleen lisäksi mielellään sen ohjelehtikin, muuta paperia, muistikirja, allakka ja pikkutilpeh--, eikun pikku pussukoita. Niin, ja tietysti vesipullo, omena, känny, kukkaro, bussin aikataulu, avaimet... Ja mielellään vielä sekalaiset ostoksetkin, jos intoudun käymään samalla reissulla kaupassa. Kassin on siis oltava kevyt, kestävä ja tilava, mutta näytettävä pieneltä ja sirolta. Varsinainen tilaihme siis! Muistaako kukaan nähneensä kivaa kassinohjetta jossain? Netissä, lehdissä?

    Sewed up some felt pouches from my remnants. The nubby texture comes from being (wet) felted by hand. Material is merino wool. I need some little catch-alls for my purse. Otherwise those little buggers just float around - lip balm, pens, coins, hard candy, hair pins, safety pins etc. Next I'll need to knit myself a capacious bag, one that looks slim on the outside but can house the whole menagerie. Oh, you know! Calendar, note book, knitting, knitting magazine, phone, my water bottle, an apple, wallet, keys, the bus time-table and all those pouches I just sewed up... Seen any good patterns lately?