48856.jpgTässä upottavan ihana punainen pilvi pääsemässä käsittelyyn. Tarkoitus tehdä toinen vyyhdillinen viikko sitten näyttämääni punaista lankaa, joka myös siinä vierellä köllii, hirveän haaleana tosin. Tummanharmaata konelankaa kehrään villojen mukana, ja saan siten aika kuohkean lopputuloksen. Muulla konstilla en ole vielä oppinut saamaan langasta kuohkeaa, kun rukkini imu on aika hanakka ja kierrettä tulee reilusti.

   Tässä kuvassa on jotain surkeaa. Millään ei tahdo uskoa, että karstauksen lopputuloksena on
48392.jpg
herkullinen vaaleanpunainen hattarapilvi, josta sitten sukeentuu maukas lanka. Nyt vaaleanpunaisen merinon päälle on pinottu niitä harrastamiani "sattumia". Siinä on erivärisiä huovutuksen hukkapaloja, vähän pinkkiä sarisilkkiä, sekalaisia villanjämiä, ja taustalla pilkoittelee vaaleanharmaata suomenlammasta ja vähän pellavasekoitetta.
   Värttinällä näkyy aloitettu kehruu, ja alakeskellä kolmioksi virkattu tilkku. Oli mielessä tehdä niitä useampia, mutta en ole vielä hahmotellut ideaa valmiiksi paperille.  En siis vielä tiedä mitä niistä loppujen lopuksi tulee. "Myssyt kun ei mun naamaan sovi" - ne kuuluisat viimeiset sanat.

Katso enemmän Spektri-projektista täältä.