Turku ei ole vielä avautunut - kiitos kysymästä, Hallatar - kaiki tuntuu olevan kovinkin hankalaa. Tai sitten olen vain hieman kehityksestä jäljessä, kaikki on muuttunut niin tavattoman erilaiseksi.

    Tämä on olosuhteiden pakosta kuvaton postaus, istun nettikahvilassa naputtelemassa. Kuinka kukaan ei muistanut mainita ettei Turussa saakaan niin vain nettiyhteyttä! Juu, pitää kuulemma odottaa kolmesta kuuteen viikkoon (sanottiin Auriassa) tai optimistisesti yhdestä viiteen viikkoon (Lounet-Elisa). Ja kuitenkaan ei kukaan tule missään vaiheessa kotiin tekemään yhtään mitään, vaan jossain pistettään piuhoja tai painetaan jostain nappulasta, ja kas! meillä on nettiyhteys. Ei luulisi sen niin tuhottoman paljon vievän aikaa...

    Nyt tässä siis kiukutellaan turhaantuneena. Remppa ei suju koska joskus hamalla 80-luvulla on laitettu keittiötasot komeasta graniitista. Ne pitäisi saada pois, että pääsisi hiomaan lattiaa. Niiden siirtämiseen taas kysytään raavasta miesvoimaa - mistä sitä ottaa tähän hätään kun ei ole tuttujakaan vielä?
    Kuka tulee hakemaan vaikka ilmatteeksi? On mikro ja jääkaappikin ja montakymmentä metriä puusepän tekemiä kaapistoja. Onko ottajia?

    Käsitöitä ei ole tullut tehtyä yhtään. Lankoja olen kyllä käynyt hipelöimässä vastaisuuden varalle. Keskiaikamarkkinoillakin olin. Harmi etten voi laittaa kuvia, sillä näin paljon mielenkiintoisia pukineita ihmisten päällä. Miesten kudotut ja takaa ristityt säärystimet muun muassa.