Tein Villasukan kanssa aivan yksityisen huivivaihdon. Tammikuussa ihastuin Victorian Laces Today-kirjan upeisiin pitsihuiveihin ja aloin unelmoida sellaisesta jättikokoisesta huivista, johon voisi kääriytyä kuin Harry P.o.t.ter ja leikkiä näkymätöntä. Huutooni vastattiin, sovimme yksityiskohdista, ja tässä nyt ollaan, puoli vuotta myöhemmin - tadaa, pitemmittä puheitta, saanko esitellä

    730878.jpg

    ihanin huivi ikinä! Kaksimetrinen ( tarkempi esittely Villiksen blogissa), täydellisen pehmeä ja ihana, sanalla sanoen: täydellinen huivi. Juuri sellainen jonka voisi kuvitella heittävänsä päällensä aamutakin sijasta viileinä kesäaamuina, tai jonka kanssa on kiva käpertyä sohvan nurkkaan lukemaan.
    Tein siitä jo oman sovellutukseni. Kunhan kesädieetti alkaa vaikuttaa (tai kunhan syksyllä voi ruveta käyttämään kaventavia sukkahousuja) aion käyttää sitä myös kietaisuhameena. Neulehameissa minua on aina harmittanut se, että ne nuolevat muotoja turhan auliisti. Tässä kerroksellisuus ja epäsäännöllisyys häivyttävät muhkurat ja jäljelle jää vain siluetti. Tässä sitä on kokeiltu farkkujen päälle, joka lisäsi omituisia muhkuroita vatsan seudulle. Ei tule toistumaan...

    730879.jpg

    Kaikille tiedoksi nyt tämäkin: teen mielelläni vaihtokauppoja. Meren takana on tällaisille tyypeille kehitelty oma nappinsakin, siepata saa! Kiva jos meitä olisi enemmänkin. (Tiedoksi, nappi ei johda mihinkään.)

    730882.jpg

    Villasukka halusi, että vaihdossa kehräisin hänelle langat muhkeaan villatakkiin. Kuvia ei valitettavasti ehtinyt ottaa, mutta ehkäpä Villis itse postaa niitä.
    EDIT: Niin kuin postasikin! Mallitilkku näyttää kivalta.
    Kiitos Villasukka! Olen tosi otettu huivista, se on mahtava. Olen aivan nolo lankojeni puolesta, eiväthän ne mitenkään vedä vertoja tälle vaivannäölle ja ihanuudelle! Kiitos vielä kerran!

    Otsikkoon palatakseni - olin häissä, joissa oli oikeasti kivaa. Ja näitä häitä tanssittiin pitkään. Jännitin etukäteen menoa, olen huono isoissa sosiaalisissa tilaisuuksissa, ja nämä olivat vasta toiset häät joissa olen elämäni aikana ollut mukana. Ulkomaan vuosinani en ollut pitänyt tähän sukuhaaraan lainkaan yhteyttä - nyt sain huomata olevani se kadotettu lammas, amerikanserkku, ihminen jota oli jatkuvasti muisteltu ja jonka suhteen oltiin hyväntahtoisen uteliaita. Mukavaa saada tällaista instant sukua, lupauksia visiiteistä tehtiin puolin sekä toisin.

    Haluan panna tähän kuvan morsiamen heittämästä kimpusta. (Oikeastaan kimppuja heitettiin viisi - morsmaikku halusi selvästi jakaa osaksi tullutta autuuttaan laajemmaltikin.)

    730877.jpg

    Kimppuun oli sidottu teksti:

Katajan tuoksu pitää noidat, peikot ja pahat henget loitolla.
Minttua on pidetty lemmenhaluja nostattavana yrttinä.
Siankärsämö pitää noitavoimat poissa ja tekee tyhjiksi vahingoittavat taiat.
Rosmariini tarkoittaa kuolemaan asti kestävää rakkautta ja uskollisuutta.

Niinpä. Eihän tähän tarvitse mitään lisätä.