Tuli ihan tarve kiittää kaikkia kommentoijia. En aina jaksa vastata ja kiittää erikseen, mutta ilokseni niitä luen. Ja arvostan jokaista, joka jaksaa ottaa aikaa jättääkseen jonkinlaisen kommentin, olispa se sitten vain tuo kulunut "aikun kiva!".

Viime aikoina olen saanut paljon uusia blogituttavuuksia juuri kommentoijien kautta. Eräs niistä on kaisa, jonka blogiin tutustuin hiljattain. Jäin hetkeksi lukemaan, ja lähdin pois pahimmanlaatuisen huivitis-tartunnan saaneena!

Rakastan vaaleanpunaista ja tällä hetkellä myös pitsineuletta, joten Kaisan juuri tekemä herkullisen ruusunpunainen Lady Kerchief Scarf kolahti täysillä.

Minulla oli kaapissa Marianne Isagerin hyvinmarinoitunutta Twinni-lankaa, onnistuneesti juuri ruusunpunaisena. Ohjetta ei varastoistani löytynyt, mutta sain rekonstruoitua ohjeen kuvien perusteella. Jopa virkatulta näyttävä reunus löytyi pienen kuuklauksen tuloksena. Lehtikuvioni on kahta kerrosta korkeampi kuin alkuperäisessä, ja tämä on peräisin kesällä kutomani Bøgebladet-huivin ohjeesta. Olin vihdoin oppinut sen ulkoa, joten käytin sitä jälleen. (Pieni moka minulle sattui reunuksessa, kun luulin muistvani ohjeen ulkomuistista.)

1251133338_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Fiilistelen jo täysillä syksyä. Vielä ovat aamut olleet liian lämpimiä, mutta kohta varmaan tarvitaan jo huivejakin.

1251133350_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Huivi on ihanan pitkä, yli kaksimetrinen. Lankaa meni vain 75g, puikot 4mm. Kudoin tämän kolmessa päivässä innostuksen siivittämänä.

Kiitos siis kommenteista! Ilman niitä maailma olisi paljon, paljon autiompi. Ja niin olisi huivihyllynikin...