Olen näemmä hekumoinut loppukesän auringossa ja turhissa pikku askareissa niin, etten ole ihan sisäistänyt että kohta on syyskuu ja sen mukana koleammat säät ja enemmän velvollisuuksia.

Turhiin askareihin voisi lukea mm. kaikkien siemenkotien poisleikkaamisen kukkapenkeistä, tai sen seitsemännentoista huivin kutomisen kun ihmiseltä puuttuu sormikkaat. Tammikuussa sellaiset kudoin, kun olin ensin hukannut kaksi vuotta takaperin kutomani lempisormikkaan puoliskon. Tammikussa kudottu hukkasi parinsa heti helmikuussa, mutta kadotetuksi luultu lempisormikkaan puolisko paljastui huhtikuussa lumen alta - joskin siinä vaiheessa olin heittänyt toisen jo pois... onnetonta. Jos nyt Talvi-iltavaihtoparini lukee tätä, niin tässä olis ihan varteenotettava vihje  *hint hint*

Mutta itse asiaan, eli syyskuun velvollisuuksiin. Mieluinen sellainen tuleekin jo heti torstaina. Esittelen nimittäin värttinällä kehruuta Lankabaarin iltatapahtumassa Turussa. Tuon mukanani sievän valikoiman erilaisia kuituja, etenkin loimuvärjättyjä topseja, joita saa sitten ostella tai vain hypistellä.

mitä: kässäkerho

miten: avoimet ovet-periaate, teetarjoilua, tuo kutimesi ja kaverisi mukaan

milloin: torstaina 3.9. klo 18-21

missä: Lankabaari, Eerikinkatu 20

Lankabaarissa on jatkuvassa myynnissä lankojanikin: Ehtaa, Bambugia, Sukkista ja Stretch-merinoa, sekä vaihtuva valikoima käsinkehrättyjä.

Olisi kivaa jos ehtisit pistäytyä! Tästä saa esimakua lokakuussa järjestettävälle kehruukurssille, josta ilmoittelen sitten myöhemmin.