Alkuvuoden neuleinto senkuin vain pahenee. Sininen isosiskopusero on vyötäröresoreita vaille valmis, eli saan omasta mielestäni aloittaa jo jotain uutta. Uusi kun pitää suunnitella, laskea ja koetilkuttaa kotona, ennen kuin sitä voi ruveta neulomaan bussissa. Niinpä ennakoin hyvissä ajoin edellisen loppumisen, että olisi sitten mistä siepata kun tulee kiirus bussiin.

    1237099.jpg

    Viikko sitten vilautin karstatun villan kekoa. Se lanka on edennyt jo mukavaan vaiheeseen. Yksi rulla täynnä, toisen villat odottamassa lattialla. Jos lanka näyttää epätasaiselta, ilmoitan heti että se on sellaista ihan tarkoituksella. AnneV:n messuneuleen pinta oli mielestäni peräisin juuri tällaisesta langasta.

    1237100.jpg

    Koskapa kunnon lepereistä olisi tullut liian tasaista lankaa, jätin nämä villat karstatessa puolitekoisiksi. Sekotin villoja vain muutaman vedon verran, enkä välittänyt samansuuntaisuudesta. Jee, lopputulos on todella onnistunut, saan syntymään aloittelijan näköistä lankaa. (Aloittelijan lanka on monen mielestä kaikessa epätasaisuudessaan kauniin ilmeikästä lankaa. Ihan tiedoksi niille, jotka tuskailevat omien alkujensa kanssa.)

    Kehräämistä kestää, joten seuraavaksi on pantava puikoille jotain ihan muuta.  Olen valikoinut vinon pinon toteutettavia,  ja yritän jotenkin jyvittää niitä, mikään kun niistä ei ole ylitse muiden.
    Toisaalta olen sunnuntaina menossa Hkiin muotimessuille, ja siellä saatan tietysti bongata jotain aivan ehdottoman hurmaavaa ja toteuttamisen arvoista... Tietty jos jollain on vinkki tai linkki johonkin kivaan ohjeeseen, katselen sellaisia kuvia ihan mielikseni!