On marraskuu ja aurinko paistaa! Tein aamulla tunnin lenkin ja nautin heräävästä päivästä. Aurinko paistoi samaan malliin kuin joskus kevättalvella. Ja ihan sama vimma ikkunanpesuun heräsi nytkin - hyi kuinka likaisilta ruudut näyttivätkään tässä raadollisen kirkkaassa auringonvalossa! En sentään pessyt. Oli kaikenlaista muuta puuhaa.

Tässä seuraavat kaksi sukkaparia, joissa on yhdistelty eri lankoja. Ensimmäiseen käytin lisää Lidlin kirjavaa sukkalankaa (mutten saanut sitä vieläkään menemään kokonaan), lisäksi käytin niihin oranssia Sisua ja punaista King Colen merinoa.

Toinen on ihanaa Lorna's Lacen sukkalankaa, jota sain vaihdossa vain puolikkaan vyyhtiä. Se ei siis olisikaan riittänyt yksikseen. Lisäsin siihen vaalean ja tumman violettia King Colen merinoa aikaisemmista syyssukista, ja niinpä sitä jäi jopa yli.

Nyt on kudottu tarpeeksi sukkia täksi talveksi! Olenkin siirtynyt jo uusien kotkotusten pariin, joista - mahdollisesti - kuvia ja juttua tuonnempana.

Sanon mahdollisesti, sillä tästä viikonlopusta alkavat kiireiset ajat, on tapahtumaa toisensa perään.

Turun parhaiten pidetty salaisuus eli Lammas- ja Vuohimarkkinat järjestetään tänä tulevana viikonloppuna.

  • paikka: Turun Katedraalikoulu, Vanha Suurtori (Helsingin ja Lahden bussit pysähtyvät ihan vieressä)
  • aika: lauantai ja sunnuntai 19./20.11. klo 10-16
  • kaikkea kotimaisesta  lampaasta ja vuohesta (sekä alpakasta), allekirjoittanut paikalla myöskin tarjoomuksineen
  • päärakennuksen lisäksi käytössä myös voimistelusali, jossa suurin osa villanmyyjistä sijaitsee. Uutta on sisäänkäynti Itäiseltä Rantakadulta, ihan salin vierestä.
  • tervetuloa kaikki, läheltä ja kaukaa!!!