Enpä tajunnut että tänään onkin juhlapäivä, niin ulkona olen. Ei kai meitä suotta kutsutakaan ulko-suomalaisiksi! Hih. Vuodatuksen etusivulla oli jo eilisestä asti puhuttu vapusta, niin että kyllä se taisi nyt viimein mennä jakeluun. Joku esitteli komeeta munkkikekoaan, joku mainitsi siman, toinen siiderin, ja tippaleipiäkin paistetaan jossakin blogissa. Tulee sokerihumala jo pelkästä lukemisesta; kello on vasta seitsemän aamulla täällä meillä ja siemailen juuri teetä. Aamupalan aika on myöhemmin, jos silloinkaan.

   Viikonlopun taide- ja käsityömessuilla oli hulinaa. Bongasin 
kivoja huopakasseja - tosi suuritöisiä ja erikoisia. Sellaisen haaveilen tekeväni "vielä joskus" niin kuin monta muutakin asiaa. Elän vähän sellaisessa unelmassa, että minulle siunaantuu jostain kummasta lisää aikaa kun me muutetaan Turkuun. New Yorkissa aika on kovin hupaa ja töitäkin pitää tehdä yötä myöten että ehtii kaiken mitä pitää.

   Olin muuten niin tyhmä! Tulkaa potkaisemaan kaikki että oikein tuntuu! Minulta huijattiin väärennetyllä luottokortilla oikein reippaasti tavaraa. Pienenpieni hälytyskello soi päässä kun ostokset sujuivat niin helposti ja ilman tinkaamista, mutta koska näinä neljänä vuotena jolloin olen myynyt näillä messuilla on kohdalle osunut pelkästään rehellisiä asiakkaita, en sitten paneutunut asiaan niin kuin olisi pitänyt. Illalla kun soitin korttitiedot täkäläiseen luottokuntaan sain tylyn vastauksen, että sellaista korttinumeroa ei ole olemassakaan. Niinpä. Soitin naisen mukamas kotinumeroon, ja sehän oli tuulesta temmattu sekin. Toinen huijatuista takeista on tuo vastatekemäni sininen takki. Kertokaa jos bongaatte!

                   72657.jpg72658.jpg

   Columbus Avenue was sunny and busy this weekend. I like the hustle and bustle, the interaction with customers, meeting fellow vendors and looking at everyone else's crafts.
   But I am such a fool. Kick me! I took a bad credit card, and I know I should have been more alert when there was no price resistance. Usually customers haggle a bit in open-air markets. When I called the sales in at night her card was declined. I called customer service: it is a bad card number, which means she just made it up. Anyway, if this coat meets you somewhere you know not to accept cards from that person!

   I saw such lovely bags. I wish I had more time, because felting an intricate bag is on my wish... er... wishful thinking- list. You know, all those projects you wish you had time for, but never do.
   In New York you work from morning till night and still don't get it all done. Am I a fool to think that I'll have more time on my hands once we move to Finland? Time didn't use to go by so fast there. Maybe it does now?