1933528.jpg

   Kolmas ja viimeinen Kuituklubi on ilmeisesti jo saapunut jäsenille. Syyskuun värjäyksestä tuli ruskan värejä toistava Vaahtera (Ei Punapihlaja, kuten erheellisesti ensin mainitsin).  Väri on täyteläisempi kuin kuvassa, siinä on oranssinkeltaisen, malvan, punaisen ja suklaan sävyjä.

   Acorn Tree - this is the September colorway for the Fiber Club. In September the air gets chilly and crisp and the leaves turn. I wanted the colors to reflect that and dyed with several hues of yellow orange, pumpkin, mauve, chocolate and red.
   It's been great fun these past months to dye new and exiting colorways for the Club members. Thank you all, and welcome back this January when the new Clubs start! You can schedule a reminder at nauravalammas.com and you'll be notified before it's official.

   1933536.jpg

   Naturelli-klubilaiset saivat tällä kertaa ison annoksen kahta kuitua, Alppien vaalean nugaanruskeaa vuoristolammasta, sekä jännittävän sekoituksen harmaata luomulammasta ja bambua. Kuvia en ennättänyt ottaa, mutta käykääpä katsomassa Tuulan blogista. T
ällä kertaa kummatkin laadut olivat karstattua levyä. Näistä kahdesta vuoristolammas on karkeampaa, ja sopii varmaan parhaiten ulkovaatetukseen, lapasiin jne; bambulammas taas on silkkisen pehmeää.

   Kiitos kaikille jäsenille! Nämä kuukaudet on olleet tosi hauskoja, on ollut mukavaa kehitellä värityksiä ja metsästää maailmalta ihania kuituja teitä varten!
    Uudet klubit starttaavat tammikuussa, ja ilmoittautumiset alkavat joskus joulukuun alussa. Jos haluat meiliä ilmoittautumisen alkamisesta, voit käydä nauravan lampaan sivuilla täyttämässä muistutuspyynnön.
  
   Olen kutonutkin jo jotain, mutta kuvien täytyy odottaa päivänvaloa. Eiköhän sitä kohtapuoliin taas ole. Nyt on kolmatta päivää harmaata ja sateista, Teksasissa riehuvat hurrikaanit kun ulottavat lonkeronsa näinkin pitkälle pohjoiseen, monen lentotunnin päähän. Hurrikaanisäällä New Yorkissa sataa aina.