Viereisessä palkissa on jo jonkin aikaa kellunut sivujen kohdalla otsikko nimeltä Lankaputiikkeja. Itsehän olin Wienissä tässä taannoin ja raportoin aika kattavasti sen kaupungin tarjonnasta. Sen jälkeen törmäsin muutamassa blogissa muihin reissulaisiin, jotka olivat kiitettävästi viitsineet kirjoittaa matkansa aikana löytämistään neuleputiikeista.
    Omin voimin etsien kestäisi varmaan vuosia ennen kuin tämä linkkilaatikko on oikeasti hyödyllinen. Niinpä Uhoavan Gnun yllytyksestä panen nyt etsinnän päälle, sekä täällä että kaikissa virtuualiryhmissä joihin kuulun.

    Jos siis olet itse kirjoittanut tai muistat toisten blogeissa lukeneesi arvion yhdestäkin lankakaupasta, tai vaikka koko kaupungin tarjonnasta, lähetä minulle linkki.  Etsin myös kotimaan lankaputiikeista kertovia juttuja, samoin nettikauppojen arvioita, meillä sekä maailmalla. Osoitteet olisivat tarpeellisia, että muut osaavat kulkea samoissa jalanjäljissä.
    Koska minun on linkitettävä arviot, niiden täytyisi olla blogeista peräisin. On hankalaa jos rupeat kommentissasi kertomaan kokemuksistasi, postaa mieluummin omalle sivullesi ja lähetä minulle pelkkä linkki.


    Kiitos kaikille jo etukäteen! Eiköhän me kimpassa saada ainakin Eurooppa kartoitettua...