I arrived here a couple of days ago.

Kun maa vaihtuu, vaihtuu kielikin. Olen jo kolmatta päivää "kotona", siis entisessä kotipaikassani Nykissä. Ihanaa.

    1933520.jpg

   Yes, it is New York City. Yay! Back home again, if only for a short while.
   I'll be busy, but not too busy not to visit my old haunts in Brooklyn, see family, catch up with friends and play hookey once in a while. I have tons of knitting planned. I want to check out some stores (Habu, Stitch Therapy, Brooklyn General, Schoolproducts... to name a few). A friendly knit cafe is just steps from where I live. Excellent prospects.

Runsaan kuukauden vietän täällä, ja aikani on hieman kortilla. Ei kuitenkaan niin kortilla, ettenkö ehtisi tavata perhettäni, vanhoja kavereita, ja rentoutuakin välillä. Suunnittelen kutovani paljon, ja käyväni ahkerasti tsekkailemassa erinäisiä neulepuoteja ja -kahviloita. Yksi on vain kadunvälin päässä asuinpaikastani. (Hieroo käsiään yhteen): tästähän tulee mukavaa!
(Ihan ilmoitusluontoisesti totean, että nauravalammas jatkaa toimintaansa kuten ennenkin - herra Ylläpito vastaa toimituksista, minä saan mailit ja vastailen niihin. Onko Kuituklubit muuten jo saapuneet? En taaskaan haluaisi julkaista kuvia ennen aikojaan, ettei kenenkään yllätys olisi pilalla.)