Ei, ei täällä ole vielä lunta satanut, eikä rakeitakaan tullut eilen. Sadetta saatiin ja kunnolla, ja ilma raikastui mukavasti.
    Aamut ovat olleet kirpeitä ja  inspiroineet huovuttamaan. Samoin kuin tietysti uudet hahtuvatkin. (Niistä ehdin muuten jo huovuttaa huivinkin, mutten voi näyttää vielä, ettei vaihtoparini näe. Vilkutus sinne Tampereelle!)

    Tämän setin nimesin Lumituiskuksi. Mistä putkahtikin niin talvinen aihe mieleen, mutta yhtäkkiä näin sieluni silmillä lumihiutaleiden kiertelevän villiä spiraalia katulamppujen valossa. No, kesä on ollut rasittavan kuuma, joten ehkä etsin sille hieman vastapainoa.

       
153522.jpg

    Lumihan kimaltaa siinä katulampun valossa pyöriessään, niinpä piti laittaa hopeapaljetteja mukaan. Huivi ja rannekkeet on merinovillaa, mukana pyörteissä käytin itsekehrättyä, paljettien kanssa kertaamaani lankaa.

       153524.jpg
    No niin, taustalta paljastuu iloinen sekasotku... jos nyt ei siihen puututtais vaan katteltais kiltisti vain huivia ja rannekkeita. Sellaisia keekoiluvarusteita, ei niillä oikeasti tarkene kun tosipaikka tulee, mutta aah! niin turhia ja kivoja.

    Ja huom, äänestysaikaa on vielä keskiyölle!