Puodin puolelle on tupsahtanut uutuuksia, pehmeää merinotopsia yli 60 värissä. Puolen viittäkymmentä on jo valokuvattu ja pantu sivustolle. Loppuja pariakymmentä käsitellään vielä. Värientoisto riippuu aina tietokoneesta, joskus selaimestakin. Olenkin yrittänyt kuvailla värejä tuttuja mielikuvia käyttäen. Jos jonkin värin luonnehdinta ei ihan "avaudu", lähetä meiliä niin yritän auttaa parhaani mukaan.

   Lisäksi on tullut salaperäisen oloista mustan-lilaa silkki/villatopsia, farkunsinistä mohairsekoitetopsia ja Villieläin-nimistä kolmeväristä (ja laatuista) topsia.
    Huovutusjämät ja Luumukiepit ovat muita uutuksia ja löytyvät Erikoisherkuista.

    Syyskuun tarjoukset:
-10% kaikista uusista värimerinoista 20.9. asti. Tilaukset toimitetaan 22.9. alkavalla viikolla. Voit siis tilata keltaisen tänään, punaisen huomenna ja ensi viikolla vielä jotain muuta (yli 20 väriä on tulossa lähipäivinä). Tilauksesi niputetaan yhteen ja kaikki lähtee yhdellä kertaa viikon 39 alussa.

-25% postikuluista kaikille 20.9. mennessä tehdyille tilauksille. Tilaukset lähtevät viikon 39 alussa (siis alk 22.9.).

    Tarjoukset voi yhdistää. Kirjoita tilausta tehdessäsi kohtaan Lisätietoja ja toiveita: Syystarjous, niin lasken alennuksen käsin. Ohjelma ei siihen valitettavasti pysty.