Tämä neulekevät on ollut kirottu jollain tapaa. Olen tehnyt monta neulepuseroa/ -takkia, ja monta niistä useamman kerran, koska eivät ole onnistuneet kerralla.

Niin nytkin. Kääks! Olin niin varma ohjeista, että seurasin niitä aivan orjallisesti. Pitäisihän se jo tähän mennessä tietää, että olisi erittäin kannattavaa verrata mittoja työn edistyessä johonkin valmiiseen puseroon.

Kai tästä saa syyttää vain itseään. Ihan totta, kuinka joku (siis minä!) voi olla niin hullu, että kutoo, höyryttää, ompelee yhteen ja viimeisteleekin vielä puseron - ja vasta sitten sovittaa sitä ylleen. Olisihan kuukaudessa ollut aikaa useampikin hetki ottaa aivot käteen ja pysähtyä hetkiseksi tuumaamaan. Mutta kun ei - painellaan vaan tuhatta ja sataa, että saadaan kiva malli valmiiksi. (katkeraa katumista)

Vain sitten huomatakseen, että pusero roikkuu päällä ja on ainakin kaksi numeroa liian iso. Voitteko uskoa, että vasta tässä vaiheessa vertailin mittoja.

Liian iso pusero pilkottaa pienemmän ja siis sopivan alta.

  • malli: Hester, Knitscene kevät 2012
  • lanka: Naurava Lammas silkkivilla, väri Vanessa
  • menekki 220g, puikot 3.25mm

Leveyden kanssa nyt vielä voisi elää, mutta hihat eivät sovi minulle. Tästä projektista opin kyllä niiiin paljon! En jaksa vähään aikaan purkaa mitään, joten tämä menee suoraan häpeälootaan. Ellei sitten löydy 40 tuuman rinnanympäryksen omaavaa kasarisinisen puseron ystävää. Myisin tämän langan hinnalla.... meilaa jos kiinnostaa.