Viime kuussa totuin siihen, että tuli nopeasti valmista ja uutta pullahteli puikolta tiuhaan tahtiin. Se oli niin kivaa! Onneksi tahti jatkuu, vaikkakin tietysti hieman hitaammin. Tällä hetkellä on vain yksi projekti työn alla. 

 

Toissavuoden kirja-alesta hankin Veronik Averyn kirja Classic Knits. Siinä on useampia kivoja ohjeita, mutta tämä Ski Jacket on ensimmäinen joka pääsee puikoille. Sei onkin ollut kuolauslistalla jo vuoden. Viime vuonna en ehtinyt toteuttaa sitä hamsterikuussa, enkä tänäkään vuonna kun innostuin virkkailemaan kaikenlaista, ei-listalla-ollutta.

Langat on marinoituneet nelisen vuotta, ostin ne "entisessä elämässäni" Brooklynista. Lanka on nimeltään Natural Sensation, mukava sekoitus villaa, angoraa ja nailonia, ja ilokseni tämä on vihdoinkin listattu ravelryyn. Sain päivitettyä lankavarastoni siltä osin. Se on aivan ihanaa kudottavaa, kuohkeaa ja kevyttä, mutta samalla pinnasta tulee mukavan tiivis. Tätä kun hieman pesee, niin pinnan luulisi huopuvan peräti ilmatiiviiksi. Kuvassa on hihat jo puikoilla, vartalo-osa on valmis kainaloihin saakka. 

Hamsterikuussa säästin kaikki päättelylankojen jämät. Eipä niilläkään luulisi käyttöä olevan. Ai eikö? Meinaan nimittäin tehdä niistä hauskaa lankaa, karstailen ne villan sekaan ja kehrään värikästä efektilankaa. Joka sitten muistuttaa minua kivoista menneistä projekteista, Vähän kuin entisajan räsymatot vanhoista vaatteista.