Muistaako kukaan pari viikkoa sitten esittelemäni surkeannäköisen villakasan? Siis tämän tässä vasemmalla?
      Do you remember the pitiful heap of wool and some bits that I showed a couple of weeks ago? See left:
                 48392.jpg
                This was going to be my March contribution to Project Spectrum. I imagined a beautiful pink yarn, somewhat like the pink in my crochet granny triangle, but of course adorned with more "gems". I miscalculated - rather, didn't calculate at all - and found out the hard way that pink, grey, natural linen and colorful bits will merge into a rather muddled shade of pink. In lack of a better word, I'll call it Berry Soup. After the first shock I decided I actually rather like it!
               56163.jpg
    Siitä piti tulla ihanan vaaleanpunaista lankaa, suunnilleen sellaista kuin jo virkatussa kolmiossa; lisänä tietysti noita monivärisiä sattumia, joita kuvassa on ripoteltu roosan villan päälle. No, laskin tietysti väärin - toisin sanoen en laskenut ollenkaan -  ja sain lopputulokseksi aika kauhtunutta ja sotkuista vaaleanpunaista. Olisihan se pitänyt tietää, että kun yhdistää vaaleanpunaiseen harmaata ja valkaisematonta pellavaa, ja vielä karstaa sisään erivärisiä sattumia, EI lopputulos voi olla kirkasta roosaa! No niin, tulipas taas opittua jotain kantapään kautta. Kutsun väriä marjapöperöksi, ja alan ensi järkytyksen jälkeen jopa pitää siitä.
   Siitä saisi myssyn, mutta kun olen itsepäisesti sitä mieltä että sellaista myssyä ei ole vielä keksitty, joka tähän naamaan sopis! Sen sijaan 1920-luvun huopa- ja olkihatut sopii hienosti, nyt kun vain sellainen tyyli löytyisi kutoen tai virkaten.

              I am still undecided what to use it for. I could always make a hat - though I don't like to wear them. My head doesn't look good in knitted hats. It craves to be clad in 20's style flappers and cloches - but I don't suppose there would be knit or crochet patterns for those?