No niin, kuvitelmat ja todellisuus ei taas vastanneet toisiaan. Olin jo loppusuoralla merenvihreän villatakin kanssa ja kuvittelin, että seuraavaksi esittelen sen valmiina.

Kuukausi on mennyt, ja olen edennyt yhdestä kriittisestä kohdasta toiseen ja pysähtynyt sinne. Koska neuletiheyteni ei vastaa ohjetta, ja muutenkin sävelsin omiani, ei lopullinen kohdistaminen ole hetken homma.

debbie%20bliss%20neule-normal.jpg

Toisaalta kun illalla rojahtaa sohvalle, ei enää jaksa ruveta laskemaan... tai näin sen ainakin perustelen itselleni.

Lähempiä tietoja villatakista on täällä ravelryn sivullani jos ketä kiinnostaa.

Olen taas pitkästä aikaa innostunut ompelemaan, ja uuden kesämekon ja tämän villatakin on määrä sopia yhteen. Kunhan ne valmistuvat. Mekostakin on puuttunut napit jo kolme viikkoa (poistuu nurkkaan häpeämään). Toivoahan sopii, että kiltti tonttu neuloo kaiken yöllä valmiiksi. Aamulla herään höyryn sihinään, ja kas vain - uusi villatakki on sievästi taiteltuna uuden mekon kanssa tuolille kuin sadussa ikään.

(Mikä ihana satukirja kuvineen kaikkineen se oli, muistaako kukaan - tyttö sai salaperäisiä kirjelippusia, jossa hänelle ehdotettiin mitä ihanampia vaatteita? Ja sitten hän löysi ne ommeltuna: kirjassa oli ainakin vadelmanpunainen mekko ja oravanruskea karvareunuksinen takki. Voi, sen kirjan kun saisin, lainasin sitä lapsena kirjastosta ja luin sen ihan puhki.)

 

yskantee-normal.jpg

Minulla on ollut kurkkukipua ja yskää, jota hoidan tämän ihananvärisen yrttiteen avulla. Se maistuu ihanalta, makealta jopa ihan ilman hunajaa.