Eipä juuri mitään. Kesä on ollut kaunis mutta jotensakin raskas. Tiedä mikä hulluus iski, kun kesän alussa päätin olla ostamatta kuukausilippua koko kesänä. Olen siis pyöräillyt kaupunkiin, 20 km ees-taas, säässä kuin säässä. Ja kun sanon säässä kuin säässä, tarkoitan siis järkyttävässä paahteessa ja hiki noruen. (Mutta sitten saakin illalla istahtaa hyvällä omallatunnolla sohvalle ja syödä kylmää lakritsijäätelöä ... )

Toki käsitöitäkin on tehty. Ne villaisimmat valmistuivat onneksi jo alkukesästä, nyt tässä lopettelen vielä paria projektia. Ilmoittauduin mukaan Kesäyön Hullutus-tempaukseen, kun viime vuotinen oli vielä niin kivassa muistissa. 26 työtä kahden kuukauden aikana - onneksi nuo kuukaudet ovat pian ummessa. Minulla on huonot pelihermot, ja yhdessä vaiheessa aloitettujen töiden pino alkoi tunkea uniinikin.

Nyt ollaan voiton puolella. Tässä muutamia makupaloja tämän kesän ajanvietosta:

Neulatyynyjä, sekä elegantin valkoista, että kirjavan värikylläistä. Ohjeet ravelrystä.

Kaksi uutta paksupohjakassiakin syntyi jämälangoista. Kahvat irrotin Yves Rocherin kesätarjouskassista, jonka ostin ihan vartavasten tähän tarkoitukseen.

Raparperihuivi eli Catherine Wheel Scarf. Tehty kahdesta pätkäkirjavasta sukkalangasta. Tuli ihan komian pituinen.

Ja jo traditioksi muodostunut syntymäpäivälahja itselleni. Viime vuonna tein yhden, joka kinuttiin joulun aikoihin muualle. Ajattelin, että jos teen nyt kaksi, jää niistä ainakin yksi jäljelle. Kummassakin on käytetty helmisilkkiä, mustan silkin kanssa on granaatteja, punaisessa kaiken maailman lasihelmiä, kristallia ja korallia.