Kiitos kaikille blogissani tänä viikonloppuna vierailleille! Ja kiitos kommenteista, ne lämmittävät huimasti. Kaikkihan me teemme käsitöitämme enemmän tai vähemmän yksin, ompeluseurat kun on kauan aikaa sitten mennyt pois muodista, joten on kivaa kun on tällainen vertaisyhteisö. Kiitos myös vinkeistä miten saada reunuksia ja vierekkäisiä kuvia! Testaan niitä sitten ajan kanssa.
    Kävijälaskurissa tasan 5000 oli Eija Suvannolla. Ei jättänyt meiliään, eikä nettisivujakaan näytä olevan, joten pidetään peukkuja että hän älyää ottaa yhteyttä tännepäin. Sanotaan vaikka keskiviikkoiltaan mennessä. Silloin käännyn 5001 puoleen. EDIT: enpäs huomannut meiliosoitetta! Kiitos kaikille muistuttaneille.
   Kommentointipeli meni poikki tänä aamuna, kun herättyäni printtasin saapuneet kommentit. Mies toimi Onnettarena, vai sanoisinko Herra Onnina, ja veti esille Anne M:n. Onnea onnea!
   Pankaapas nyt kummatkin meiliä tännepäin, kiinnostaako kehräys, huopatyöt vai neulonta. Niiden tiimoilta lähetän sitten pienen yllätyksen.

70304.jpg70303.jpg