turkoosi_desingbeach.jpg16.6. 2007

Turku Design Beach on Design Weekin tapahtuma, jossa suunnittelijat ja designalan uudet kyvyt esittäytyvät värikkäiden aurinkovarjojen alla. Voit ostaa tuotteita suoraan niiden suunnittelijoilta ja nähdä uusien, tuoreiden tekijöiden viimeisimmät ideat. Varaa mukaan hiukan käteistä ja osta itsellesi jotakin jota et saa muualta!

Turku Design Beach lauantaina 16.6. 2007 klo 12-18 Turun Aurajokirannassa Aboa Vetus & Ars Novalta Aurasillalle ulottuvalla alueella.

    Tuo ylläoleva on suora lainaus Design Beachin esitteestä niille, joilla ei ole aikaa surffailla linkkien perässä. Minua pyydettiin mukaan, ja niinpä minut ja rukkini löytää lauantaina viikon päästä jokirannasta. (Tämä "uuden, tuoreen tekijän" "viimeisin idea" on tietysti kehräys.) Siis luvassa taas yksi SIP (Spin in Public, julkikehräys-) päivä. Moderni pystyrukkini on täyttä design-kamaa, ja sellaisiksi suunnittelen kehrättävät langatkin. Karstailen jo innokkaana mitä hullumpia sekoituksia, jotka sitten livenä kehrään iltapäivän kuluessa.
    Miksi nimessä mainitaan hiekkaranta, ja logossa on aurinkovarjo? Ideana on, että tuotteita ei tarjota pöydiltä, vaan maahan levitetyiltä suurilta ja värikkäiltä kylpypyyhkeiltä. Kaikkea koristaisivat värikkäät aurinkovarjot ja näkymä yläilmoista olisi kuin rannalta.

    In case you happen to be in Turku next weekend, you should definitely go see the Design Beach. It's part of the Design Week in which design studios open their doors to the public. Saturday June 16th from noon to 6pm indie designers present their wares on the riverside on bath towels, flanked by sunbrellas. The whole thing is supposed to look like a real beach. What fun.
    I'll be putting in another Spin in Public-day. Have already started to plan my yarns, I'm thinking novelty art yarns are in order, no?

    The yarns I dyed two posts earlier are now dry, skeined and very photogenic! Can't withhold some yarn pron - enjoy! Some of these will make an appearance at the Design Beach - come and fondle!

641916.jpg641918.jpg
641925.jpg641923.jpgalpaca-merino blend / alpakka-merino-sekoitusta

641917.jpgbulky weight wool / paksua kuohkeaa villalankaa

641919.jpg641921.jpg641922.jpg
 superwash merino

    Muutama päivä sitten värjätyt langat on nyt kuivuneet ja vyyhditetty.  Panen taas kuvia näytille. Ja viikon päästä lauantaina saa tulla kuolailemaan näitä livenä design-biitsille. Ainakin värikkäimmät pääsevät ulkoilemaan ja nauttimaan auringonpaisteesta sekä mukavasta meiningistä...