Jee, ihana pullea paketti oli odottamassa minua! Ulos kuoriutuivat langat, jotka olivat just eikä melkein, niin tasan Snösseni oli sisäistänyt värimaailmani. Kiitos kiitos kiitos!!


    1319693.jpg

    Luonnonvalkoinen on uusin lempparini. Olen ostellut kerän silloin, toisen tällöin, eli aina kun näen uutta lankaa jota tekisi mieli kokeilla. En osaa ostaa kerralla kokonaista puseroa varten, koska haluan testata langan ensin. Mitä jos se onkin karheaa? Mitä jos se venahtaakin? Mitä jos..?

    Ennen ostelin värillisiä lankoja, mutta mitä tehdä sekalaisella seurakunnalla kun en ole innostunut riemunkirjaviin puseroihin? Siksi päädyin luonnonvalkoisiin (jotka voi aina värjätä jos ei muuta keksi), ja nyt on alkanut muhia ajatus valko-valkoraidallisesta neuletakista. Vaikka samaa väriä hankinkin, eroja langoissa on aina.

    Uusimmassa IK:ssa on Printed Silk Cardigan, joka saattaisi olla hyvä malli tähän projektiin.
No, toivossa on hyvä elää - tällä hetkellä on kesken kokonaista kolme neulevaatetta. Taisin hieman innostua... Kas kun tummansininen isosiskopusero jäi ikävään vaiheeseen, jota ei voi bussimatkalla tehdä, niin aloitin Tilli Tomasin maitolangasta Rory-neuletakkia. Sitten se jäi odottamaan, koska vyyhdit eivät valitettavasti itsestään muutu keriksi, joten hieman häpeillen loin puikoille silmukat lyhythihaiseen puseroon.

    Ihme kyllä, sitä varten jaksoin keriä yhteen kashmiirin ja angoraisen konelangan. Saanko esitellä oman tuotannon Cashgoraa:     (ja huom! todiste siitä miten mainiosti Snyyni lankavalinat osuivat kohdalleen!)

    1319699.jpg

     Hauskaa harmaata sunnuntaita kaikille! Ei se aurinko sitten tullut pysyäkseen. Vahinko.