Ohhoh! Kuukausi on hurahtanut ohi, eikä missään kivoissa merkeissä. No, menneet on menneitä eikä niistä sen enempää, mutta sanotaan nyt sen verran että flunssa ja jokapaikassa rellestävä kaamea vatsatauti eivät ole niitä hauskimpia, etenkään peräperää nautittuina.

    Olo piristyikin tänään kummasti, kun postilaatikossa odotti salaperäisen Snyyni pullea paketti. Sieltä kuoriutui taivaallisen väristä Kamena-lankaa, ja kaksi kerää myssylankaa. Eikä siinä vielä kaikki! Lisäksi tuli Rowanin neulekirjanen, jossa on monta ihanaa mallia. Kiitos Snyy!

    1415720.jpg

    Ja kun tällä viikolla tuli toinenkin ihana lankalähetys, ei paranemista pidättele enää mikään!

    1415722.jpg

    Herkullisenväristä sukkalankaa Atlantin tuolta puolen. Kiitos, Anne! Tämä oli RAK eli random act of kindness paraimmasta päästä.

    Nyt sitten ihmetellään, mikä näistä valmistuu ensimmäiseksi:

    1415758.jpg

    Tammikuussa aloittamani tummansininen pusero, vaiko jompikumpi helmikuussa aloitetuista - villatakki Tilli Tomasin harmaasta maitolangasta ja lemmikinsininen cashgora (kashmiiri-angora) pusero. Kaikissa on jotain säätämistä, eikä bussineulominen enää onnistu. Hmph. Ja nyt pitäisi keksiä jotain uutta tekemistä bussimatkoille. Ehkäpä uudet langat ja ohjeet innoittavat. Taidanpa heti mennä surffailemaan blogeja, en oleedes lukenut kenenkään blogeja pariin viikkoon. Voikohan tätä enää bloggaamiseksi kutsuakaan?