Ilmoittauduin Tropiikkitäkkiin Anan herkullisen virkkauksen inspiroimana. Ja nyt on putkahdellut lisää ihania inspiraatioita ympäri nettiä! Pieniä tilkkujahan meidän piti tehdä, katsokaapas näitä! Villin virkkauksen yligurun Prudence Mapstonen tilkuista yksikin riittäisi. Tai sitten ei. Vilkaisepa samalla visiitillä millaisia vaatteita villillä virkkauksella on tehty. Parasta suojata näppäimistö hyvin, kuola tahtoo näitä kuvia katsellessa kyllä hallitsemattomasti lentää!
    Itsellä ei ole velä mitään esiteltävää. Olen potenut harvinaisen sitkeää ja tainnuttavaa flunssaa jo reilun viikon. Mikään ei maistu, ei neulominen, ei virkkaus, ei kehräys, eikä ruokapuoleltakaan onneksi muut kuin appelsiinit. Olkoon tämä sitten kevätpaastoni.

    382812.jpg
    Villi virkkaus on kyllä hirveän kiehtovaa.  Tällaisen kassin jos saisi (siis aikaiseksi...), niin enpä varmaan kaipaisi enää muuta kassia. Paitsi ehkä toista? Ja kolmatta?
    Eikä tarvitse huolestua, jos virkkuuneula ei pysy kädessä. Kyllä tällaisia ihanuuksia voi tehdä puikoillakin. Villiä neuletta kertakaikkiaan.
    Ja lisää linkkejä löytyy Joensuusta. Ja jos innostuu ihan tosissaan, keskustelufoorumikin on olemassa. Mitäpä ei netistä löytyisi.
    Yksi kuva on kyllä pakko lisätä. Claudia Crane