Älä Ohi Käy-myyjäisten keräysaika päättyy 30.11. Myyjäiset pidetään tulevan viikonlopun vaihteessa, ehkäpä juuri sinun paikkakunnallasi?(vieritä sivua ihan alas, niin näet kaiken oleellisen tiedon)

Julkaisin osallistumiskutsun blogissani, joten olihan sitten itsekin osallistuttava. Tällaisia sinne vein, kolmet lapaset/kämmekkäät, huivin ja viisi myssyä.

Näkee taas, että päivänvalo ja minä emme juurikaan osu yksiin tätä nykyä (niinpä selventävä kuvaus sisällöstä oli varmaan paikallaan). Osan neuleista tunnistatte varmaan - olen kutonut niitä eri tempauksissa, enkä vartavasten juuri tätä keräystä varten. Koska  ne eivät olleet vielä löytäneet ottajaansa, vein ne keräyspaikkaan. Toivon, että joku löytää itselleen tai lahjaksi näistä jotain kivaa, ja hyödyttää siten panoksellaan tätä keräystä.

Ps. 200 tuhannen kävijän raja alkaa lähestyä. Pitäkääpä silmä kovana ja hihkaiskaa kun näin käy. Luvassa on jotain jännää!

PPS: Pienet, yksinäiset kerät ovat tervetulleita luokseni. Kauhu- ja inholangat löytävät luotani lämpöisen kodin. Myös purkulangat, hylkiöt tai muut pahnanpohjimmaset ovat tervetulleita. Ajatukseni on tehdä näistä jämälangoista kolme ihanaa huivia (myssyä, sukkaa... langan laadusta riippuen), jotka sitten arvon lukijoitteni kesken. Kehittelen asiaa vielä, joten tarkempaa tietoa lähiaikoina.